Ali Haydar GÖK
Kıdemli Uye
Çok güzel haberler bunlar
Kocaeli ekibi baya canlı. Diğer ekiplerden de aynı performansı bekleriz 
Diğer ekiplerden de aynı performansı bekleriz![]()
Tek başıma bir orduyum abi, maalesef ve çok şükürSakarya'da yok mu senden baska biri ucan ?
Yaza doğru Sakarya'ya taşınma planlarımız var ama sana yetişemeyiz büyük ihtimalleTek başıma bir orduyum abi, maalesef ve çok şükür![]()
Harikasınız arkadaşlar. Özellikle yeni arkadaşları sahada görmek bizlere ayrı bir keyif veriyor.Bugün ben, kemal Baloğlu, müctehid ve Kemal Bey'in arkadaşı Fuat ile buluşma gerçekleştirdik. Sabah çok rüzgarlı idi. Kahvaltıyı arabaların arasında yaptık![]()
Bugün ben, kemal Baloğlu, müctehid ve Kemal Bey'in arkadaşı Fuat ile buluşma gerçekleştirdik. Sabah çok rüzgarlı idi. Kahvaltıyı arabaların arasında yaptıkKemal bey kırmızı şeytan
ile 1-2 pil uçtu. Lakin rüzgardan dolayı iniş biraz zor idi. Ben de 550 ile bir pil uçtum güzel ama arada darbeli rüzgar keyfimizi biraz bozuyordu. Sonra uçmayı bırakıp geyik yapmaya başladik.
Günü kurtaran sen oldun yineGeri dönüş yolunda güvenligi geçmeden ben rüzgarın gücünün azaldığını fark edip gizlice geri döndümdönüste güneş çıkmış hava mis gibiydi 360e ile bir pil 550 ile ek 7 pil ucuş yaptım
Mantıklı kararGünümüz çok güzel geçti. Havadan otürü Müctehid uçağını ucurmaktan biraz çekindi.
Türker abi, sen ve Mehmet abi hobiden emekliyemi ayrıldınız ?Çok güzel, muhabbetiniz artarak devam eder inşallah![]()