Mehmet Kucuksari
Administrator
Videolar için teşekkür ederiz Can, ellerine sağlıkBende de kısa kısa bir kaç video vardı, onları ancak yükleyebildim, aşağıya paylaşıyorum
Videolar için teşekkür ederiz Can, ellerine sağlıkBende de kısa kısa bir kaç video vardı, onları ancak yükleyebildim, aşağıya paylaşıyorum

Şu an 700 lük bir makina toplarsam kesinlikle x7 toplamayı düşünüyorum, uçuş karateri gerçekten farklı gibi yani sim de bile bunu hissedebiliyorsunHer zaman 4'lüyü yüklenecek değilimAslında bu hafta bir önceki hafta Kocaeli'de tam toparlayamadığım ayarlarımı bitirecektim güya. Yani hayaller öyleydi, ama rüzgar nedeniyle sadece pilleri boşaltmak için iki uçuş yapabildim. Pazar günü de havanın gözünün içine baktım ama, rüzgar devam etti, tam diner gibi oldu, yağmur başladı. Bu hafta içimde kaldı yani. Ama şunu söyleyeyim, bu X7 hakikaten bir başka uçuyor. Belki üzerinde 710'luk pal takılı olduğu için, belki de başka bir sebebi var, ama gerçekten efsane uçuyor bu arkadaş
Can'ın çektiği videoda pilleri test etmeye çalışıyordum, optilerim bir miktar eskimeye başladı. İkinci uçuşta rüzgar da biraz daha idare edilebilir durumdaydı, Mehmet abi'nin verdiği tictoc tavsiyelerini uygulamaya çalıştım
![]()

Şu an 700 lük bir makina toplarsam kesinlikle x7 toplamayı düşünüyorum, uçuş karateri gerçekten farklı gibi yani sim de bile bunu hissedebiliyorsunartık ilk buluşmada bi tur atacam Emre senin veya doğukanın modelle
![]()
Eyvallah cansın, sayın abimmNe zaman istersen Fatih![]()

Evet ya bu da vardı degil miUnutmusuz![]()