Ya İshak hocam tamam Tapatalk kadar pratik değil ama CEPTEN YÜKLE o kadar da zor değil.Resim yüklemek zor yaw dosya sec kopyala yapıştır ah ahh nerde tapatalk
Sağol Mehmet hocam gözden kaçmadı zira tapatalk uğramıyorduk tık tık bu duzen daha zor.Su video gözden kaçtı ise burada yeniden bir hatırlatma yapmış olalım.
https://www.rckolik.com/forum/konu/mobilden-hizli-sekilde-resim-yukleme.17263/
Eyvallah Hakan,bakalım nasıl uçacak rotor bulayım da,tabi nitro yapabilirsem tam ozaman olur lipo şarj vs bu sorunlardan biter bu konuda @caneraydeniz kardeşim yardım ederse olur.Hadi İshak, boş durmuyorsun yine, bakalım bu nasıl güzel bir model olacak , merakla takipteyim.![]()
İshak hocam sen yaşıyor muydun? Hobiyi bıraktın diye düşünürken seni yeniden aramızda görmek gerçekten de çok sevindirici.Herkese selam ve saygılar devamı gelecek güzel bir anlatım ile
Mehmet hocam biraz ara verdim bırakmış değilim...İshak hocam sen yaşıyor muydun? Hobiyi bıraktın diye düşünürken seni yeniden aramızda görmek gerçekten de çok sevindirici.![]()
@ishak parmak bu frame orijinal mi yoksa özel imalat mı ?Merhaba arkadaşlar motor maunt çalışmam,scale modelimizde şimdi pil saklama hazır oldu.
Mehmet hocam orjin Hk aleminyum Frame si.@ishak parmak bu frame orijinal mi yoksa özel imalat mı ?