Flysky fs th9 nasıl bir kumanda? Bu kumandayı alma arifesindeyim bilen üstat lar tavsiyeler verirse minnettar kalacağım.
Deniz abi 5 adet kumanda nedir? Turnigy'nin bayiliğini mi aldınız?Tamer'in arızalı kumandasını ben aldım, diğer üç kumandama yedek parça olsun diye. Bu kumandadan bende 5 adet var, bazı basit modifiye ler ile harikalar yaratıyorlar. Yeğenlerim büyüyünce onları da yetiştirip ilk kumandaları olarak hediye edeceğim. Çok başarılı başlangıç seviyesi kumandalardır.
hocam nasıl bir geliştirme yapabilirim , kumandanın arkasında çıkan bir modül var bunu mu değiştirmem gerek birde anten uzatılabilir tel anten bunu nasıl değiştirebilirim?Tamer'in arızalı kumandasını ben aldım, diğer üç kumandama yedek parça olsun diye. Bu kumandadan bende 5 adet var, bazı basit modifiye ler ile harikalar yaratıyorlar. Yeğenlerim büyüyünce onları da yetiştirip ilk kumandaları olarak hediye edeceğim. Çok başarılı başlangıç seviyesi kumandalardır.
Sanırım sizin kumandanız MHz frekansında çalışan eskitip kumandalardan. Mümkünse resim paylaşırmısınız.anten uzatılabilir tel anten bunu nasıl değiştirebilirim?
birde arkadaki modülde 2.4 gmhz yazıyorSanırım sizin kumandanız MHz frekansında çalışan eskitip kumandalardan. Mümkünse resim paylaşırmısınız.