Özelden gönderdim MehmetMehmet abi güncel bir link varsa bana da atabilir misin ? Pho v5 var bende. RF ise hiç yok![]()

Özelden gönderdim MehmetMehmet abi güncel bir link varsa bana da atabilir misin ? Pho v5 var bende. RF ise hiç yok![]()
Özelden RF linkleri gönderilmiştirSelamlar , THK Art tech 6 kanal kumandam var, ben de simulator linki alabilir miyim ? Phoenix 5.5 ile hiçbir şekilde kullanamadım kumandayı
mehmet abi bana da link gönderebilir misin?
Özelden gönderilmiştir arkadaşlarMehmet Abiciğim indirme linkini ben de rica edebilir miyim acaba ?
RF 7 ve 7.5 de destekliyormuş. Linkleri özelden gönderiyorum. Daha detaylı bilgi için :Merhabalar abi, Fly Sky SM600 için Real Flight linki rica edebilir miyim? G4 destekliyor diye biliyorum.
Tamamdır deneyelim bakalım. Çok sağ olun.RF 7 ve 7.5 de destekliyormuş. Linkleri özelden gönderiyorum. Daha detaylı bilgi için :
https://www.rckolik.com/forum/konu/...eix-calibrasyon-ve-ilk-kurulum-ayarlari.6413/
https://www.rckolik.com/forum/konu/thk-art-tech-mi-yoksa-flysky-fs-sm600-sim-kumandasi-mi.11078/
Muhtemelen size özelden göndermiş olduğumuz seri numaralar çok fazla kullanıldığı için RF tarafından bloklanmış durumdaMerhabalar, serial number'ları girdim ancak hepsini girdikten sonra karşıma şunların yazdığı bir ekran çıktı; (png olduğu için yükleyemedim)
"Real Flight was unable to activate. You must activate it manually before it will run.
Please contact Real Flight technical support and provide the System Information listed below to proceed.
Tamamdır hocam kurdum sağ olun ancak açtığımda "No authorized controller connected" hatası veriyor. Zannediyorum kumanda bağlamadığım için ancak "authorized" kelimesine takıldım. Real Flight sadece Interlink dediğimiz kumandaları desteklemiyor değil mi? SM600'le de kullanabilirim?Muhtemelen size özelden göndermiş olduğumuz seri numaralar çok fazla kullanıldığı için RF tarafından bloklanmış durumda
Elimizde olanların hepsini gönderdim. Eğer hiç biri çalışmıyorsa netten alternatif yeni seri numarası bulmaya çalışın.
2 mesaj yukarıda zamanında Mustafa arkadaşımız tarafından kullanılabildiğini anlatan konuları paylaşmıştımReal Flight sadece Interlink dediğimiz kumandaları desteklemiyor değil mi? SM600'le de kullanabilirim?
Gözden kaçmış kusura bakmayın. Teşekkürler tekrardan2 mesaj yukarıda zamanında Mustafa arkadaşımız tarafından kullanılabildiğini anlatan konuları paylaşmıştım![]()