Türker Akgün
Moderator
Hayatta kalan tek ekibimiz.
Heli uçuracağım diyen için Eskişehir bir başkent artık. 
İyiki varsınız arkadaşlar.

İyiki varsınız arkadaşlar.

Aynen kardeşim. Şu an Heli camiasında aktif kalan tek ekip.Hayatta kalan tek ekibimiz.Heli uçuracağım diyen için Eskişehir bir başkent artık.
İyiki varsınız arkadaşlar.![]()
![]()

Keşke ben de sizlerle beraber olabilseydim.Büyük buluşma #1 gözler yolda.
, elinize emeğinize sağlık 

Harikasınız arkadaslar.Göveçli Taaaa uzaklardan misafirli 06.11.2022 buluşması.
@Ahmet ATICI @Türker Akgün @Mesut Arslan @Ramazan @Gürkan Öztop

Tebrikler

Teşekkür ederiz Hakan, elimizden geldiğince bu zor şartlara rağmen bir arada keyifli vakit geçirmeye çalışıyoruz.Afiyet olsun gençler, elinize emeğinize sağlık
, Türker kardeşimi de sahalarda görüyoruz, adama güveci de karıştırtmışsınız ama hatırlatayım, o adam pro pilot unutmadınız değil mi
Ahmet ellerine sağlık kardeşim, bazı organizasyonların kilit adamları vardır, gereğini yapmışsın gene , hepinize helal olsun![]()
Türker'in pro olduğu doğrudur ama sahaya helisiz geldiği sürece bize sökmez.Teşekkür ederiz Mehmet abim.En kısa zamanda daha kalabalık buluşma olmasını dileriz.Harikasınız arkadaslar.Görmek istediğimiz, özlediğimiz görüntüler bunlar.
![]()
Sen eski üyesin Kenan bekliyoruz her zaman.Yemiş kadar oldukTebrikler
![]()
Her zaman bekleriz ,başımızın üzerinde yerin var Türker'im . Ellerine, ayaklarına sağlık çok memnun olduk.Valla denilebilecek bir şey yok, her şey ortada.Bu ekiple bir araya gelmenin keyfini bir kez daha yaşadığım için çok mutluyum.
Misafirperverlikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. İyiki varsınız.
Güvecin başında olduğum fotoğrafların hikayesi ise şöyle ki helisiz gelene ceza kesiliyor haberiniz olsun.![]()
![]()
![]()
Allah sağlık sıhhat verirse çok buluşmalarımız olur inşallah Ömer abim.İnşallah en kısa sürede buluşmak dileğiyle.Sağolsun @Ahmet ATICI kardeşim özel olarak aradı. Gelmeyi çok isterdim ama, gene kısmet olmadı o güvecin tadına bakmak.Artık tarifini alıp, kendim yapacağım herhalde. Kala kala bir siz kaldınız zaten. Uçuşlarınız kırımsız, keyfiniz bol olsun!
Teşekkür ederiz kardeşim.Seni de yakınlarımızda bir yerlerde uzun bir süre görmek dileğiyle.En kısa sürede tekrar görüşürüz inşallah.Böyle güzel bir buluşma mesajıyla haftaya başlamak çok hoş oldu. Keyfiniz daim olsun
Ayrıca Türker abi bir tur versene Türker abiiii@Türker Akgün