adnan_kaptan
Tecrübeli Uye
- İlgi Alanı
- Heli
Degisik bir konu olacak Adnan Bey. Sonuclari ve deneyimlerinizi merakla bekliyoruzadnan kaptan' Alıntı:öncelikle mehmet bey ve mesut beye teşekkür ederim,arkadaşım NAZA-07 Dji NAZA-H & GPS & BEC COMBO sökmüş ,modelciliğide bırakmış,bu hafta benim modele takacağız,araştırdım çok güzel bir ürün,sonuçları hep beraber paylaşacağız,
adnan kaptan' Alıntı:öncelikle mehmet bey ve mesut beye teşekkür ederim,arkadaşım NAZA-07 Dji NAZA-H & GPS & BEC COMBO sökmüş ,modelciliğide bırakmış,bu hafta benim modele takacağız,araştırdım çok güzel bir ürün,sonuçları hep beraber paylaşacağız,
Serkan Bey, madem kurtarma sistemlerine ilginiz var, o zaman sizi kesinlikle "YOZGAT Funlfy 2014" yarışmasına gelmenizi tavsiye ederim.Serkan Kahraman' Alıntı:Naza H almak istediğim bir stabilizer. Firmanın ürünleri gercekten cok kaliteli. Kurulum ve ayarları kolay. kendi sitesinde bile kurulum-ayar videoları var. Stabilitesi de mükemmel. Umarım önümüzdeki son baharda 500 lük bir modelle naza h yapmayı düşünüyorum. Su anda 450 ve kds fly-mentorla idare ediyorum.
Helikopterin verdiği heyecan hiç bir uçak ta yok. Her seferinde heli yerden kalkarken ellerim titriyor. bir türlü geçmek bilmedi![]()
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Serkan Bey, madem kurtarma sistemlerine ilginiz var, o zaman sizi kesinlikle "YOZGAT Funlfy 2014" yarışmasına gelmenizi tavsiye ederim.
Malum Pliot-TR SKOOKUM'un Türkiye Dist ve gelecek pilotlardan Alvin Chai Skookum test pilotu.
Şu an SKOOKUM SK-720 Yurtdışından bile ucuz ve duyduğumuza göre gösteri günü daha güzel bir supriz olma ihtimali var
https://www.rckolik.com/pilottr-funfly-t3969.0.html
Az önce baktım Naza H fiyatı $270 (GPS modulü olmadan olsa gerek).Serkan Kahraman' Alıntı:sk720 yi de uzun uzun inceledim. ama biraz cep yakıyor. şu anda bütçemin çok üzerinde. naza h yarı fiyatı. belki bir naza h alabilirim en fazla. tabii sk720 naza h tan çok farklı. özellikle kurtarma modu çok ilgi çekici. ama dediğim gibi fiyatı...![]()
SK720 ünitesini hem Türkçe hem de Ingilizce olarak incelemek için güzel bir fırsat olacakİlker Sönmez' Alıntı:Funfly'a Adana'dan Erhan kardeşimizde katılacak , kendisi SK720 + GPS kullanıyor goblin 700 modelinde , her türlü fonksiyonunu tam olarak ayarladı ve sorunsuz kullanıyor . Kurtarması , alt irtifa sınırına gelince otomatik düzelmesi , go home uygulaması dört dörtlük çalışıyor. GPS koca goblini getirip kalktığı yerde , on metre irtifada hoverda tutuyor. Tarlada model kaybedenler için ideal bir uygulamaModelinide götüreceğini düşünüyorum. Orda kendisini bulursanız SK 720 ile ilgili detaylı bilgiyi Türkçe kaynaktan alabilirsiniz
![]()
O da bir ihtimal. Aslında benim anlamadım nokta, birinin arızalanması halinde diğeri üzerinden problemsiz devam ediyor olabilmesi lazımdı.N. Ali Nizamettinoğlu' Alıntı:Aslında kablolarda da bi sıkıntı olabilir. İyi izole edilmediklerinde aşınıp yıpranabiliyorlar. Bozuk olan sattelite ı sökünce tek kalan sattelite gayet iyi çalıştı. Sistemde de bir sıkıntı gözlemlemedim ama yine de tam bir aliciyla setup yapmadan uçurmayı düşünmüyorum.