Bakalim 380 icin hangi servoyu tercih ettiniz, merakla bekliyoruzMesut Sert' Alıntı:Benim 380 donanım lari belli oldu aslinda.ama biraz daha beklemekte fayda var. İlker abi 15 ocak dediyse bitmiştir olay. [emoji6] [emoji6] [emoji1]
Bakalim 380 icin hangi servoyu tercih ettiniz, merakla bekliyoruzMesut Sert' Alıntı:Benim 380 donanım lari belli oldu aslinda.ama biraz daha beklemekte fayda var. İlker abi 15 ocak dediyse bitmiştir olay. [emoji6] [emoji6] [emoji1]
artık bombayı patlatayım bazı aksilikler yaşasamda ya ondadır ya şunda derken nasip bu modele imiş
bu güne kadar 450 size modellerle uçtugum için bu model devasa geldi 450 yanında sinek misali kaldı e tabi görünce ürkmedim degil

Sagol rasim abii tesekkur ederimmRasim Öztürk' Alıntı:Bu modelin çok iyi uçuşlarını çektim, çeşitli buluşmalarda bir araya geldik.
Zaten belli bir markaya (mikado, gaui, sab goblin, msh...) gönül bağı olmayan ama hobide de ciddi düşünen, ilerlemek isteyen arkadaşların standart tercihi olmaya başladı. Çünkü eski align 550 e göre güzel gelişmeler oldu, hem kitte hem komboda (motor, servolar, ünite)... Ürün tanıtım, unboxing konusunda var detayları...
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullan![]()
Tesekkur ederim turker abiTürker Akgün' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun Gökhan.Bence keyfini çıkarmaya bak, heyecan elbette olacak ama modelin büyüklüğü seni ürkütmesin sorunsuz bir maiden olacaktır inşallah.
![]()
Tesekkur ederim mehmet abiMehmet Kucuksari' Alıntı:Alanabilecek en mantıklı modellerden birisini almışsın GökhanHayırlı uğurlu olsun, kırımsız uçuşlar dileriz
![]()

Tesekkur ederim ibrahim abii özkan abi gercekten saglam toplamis ben kuyrugu taktim uniteyi monte ettim simdi sirada maiden varİbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:Gökhan hayırlı olsun kardeşim
güzel bir tercih yapmışsın pişman olmayacağına eminim, Özkan Abi'nin topladığı bir model maiden sorunsuz bir şekilde yaparsın inşallah, ünite ayarlarını tamamlayınca ver gökyüzüne makineyi![]()
Tesekkur ederim fatih abiifatih cebir' Alıntı:Hayırlı olsun gökhan yeni modelin![]()
Tesekkur ederim kardesim ayrica tebrik ederim gaui team pilotlugun hayirli olsun gurur duydum basarilarinin devam etmesi dilegiyleDoğukan Ocak' Alıntı:Hayırlı olsun , güzel model , güzel seçim![]()