Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

130x motorunun yanmasi kotu olmus ama stock motor da gayet iyi is goruyor Rasim o yuzden buyuk bir sikinti degil bence ;)

Kocaeli bulusmasi oncesi tum modellerin rayina oturmus olmasi ise en guzel haber :thumbup:

Bu arada boyali boom ve yeni canopy ile Protos goz dolduruyor :thumbup: :halay:

Video 480p ama yorumlarını merak ediyorum Mehmet abi :) Pilotaj olarak da az da olsa Kocaeli hazırlığına çıktım bu hafta :laugh:

Havalar ilk defa böyle güzeldi. Ama daha yaz yeni başlıyor. Bavarian Demon varsa, korku yok %p

Bu da X7'nin ilk uçuş videosu. Sakin ve temkinli :D

Su an videolaro izleyemiyorum ama en kisa sure icerisinde izleyecegim insallah :thumbup: Ellerinize saglik arkadaslar :halay:

Güzel bir buluşma olmuş :) Modelleriniz yakıyor ;)

Arkadaşlar Eskişehir'de hava Kocaeli'den daha iyiymiş sanki. :laugh:

Çok keyifi bir buluşma olmuş. Öncelik Gaui X7 Emre kardeşimize hayırlı olsun. :halay: Çok güzel maşallah, nazarlar değmesin palleri hiç yere değmesin. :thumbup:

Rasim kardeşimide ayrıca tebrik ediyorum. Pilotaj pik yapmış resmen. :thumbup: İyiki Protos'u ve BD-3SX'i almışsın demeden edemiyorum. :bravo: :bravo: :bravo:

Artık Kocaeli buluşmasında kendi gözümüzle ve keyifle uçuşları izleyeceğiz inşallah. :RCKolik:

Videolar guzel ellerinize saglik. Bahar havasi Eskisehir ede carpmisa benziyor :)

Emre oncelikle Maiden hayirli olsun. Guzel modeli aylar Sonra yeniden havalarda gormek gercekten de cok guzel :thumbup:

Rasim sana da Tebrikler kardesim. Half piro tamamdir, sadece biraz daha antreman ile gecisi yavaslatirsan tadindan yenmeyecek :halay: Canopy uzerindeki yaziya da ayrica bayildim :laugh: Iyi ki HC-3sx var diyorum :halay:

Türker Akgün' Alıntı:
Rasim kardeşimide ayrıca tebrik ediyorum. Pilotaj pik yapmış resmen. :thumbup: İyiki Protos'u ve BD-3SX'i almışsın demeden edemiyorum. :bravo: :bravo: :bravo:
Artık Kocaeli buluşmasında kendi gözümüzle ve keyifle uçuşları izleyeceğiz inşallah. :RCKolik:

Bi el ver Türker abi, başka türlü ağır ilerliyoruz :) Kışın kardan çıkamadık doğru dürüst, kocaeli geldi çattı. Mangal güzel, sohbet şahane ama hep hover olmuyor dedim ve üniteye de güvenerek vurdum kırbacı :laugh: Protos'u sevsem de, BD3SX bambaşka bi noktada benim için. Hele videosu olmayan son uçuşum var, resmen tam gaz çakıyordum güzelim modeli ;D

Cyclic komut ezme ve potokatepetl isimli kullanıcının ince ayarlarını da girdim bu sabah. Bir sorun kalmadı sanki. Pilleri şarj edip edip uçmayı düşünüyorum.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Rasim sana da Tebrikler kardesim. Half piro tamamdir, sadece biraz daha antreman ile gecisi yavaslatirsan tadindan yenmeyecek :halay: Canopy uzerindeki yaziya da ayrica bayildim :laugh: Iyi ki HC-3sx var diyorum :halay:

İlk günün günahı olmazmış Mehmet abi :) Dün 130x le denedim, baktım oluyor, bugün Protosa sıra geldi. Zamanla düzelecek de bende süreç tersten işliyor. Modelde yapınca eksikleri düzeltmek için simde çalışıyorum :laugh: Sim çalışmak sıkıcı yoksa :embarras:

Ünite konusunda ise yukarıda yazdığım gibi. Bir tanedir bd3sx :laugh:

Bakalım bir de spirit fbl var, onu da deneriz belki ilerleyen zamanlarda... Çek mucizesiymiş diyorlar :)

tamerkaymakci' Alıntı:
Videolar guzel ellerinize saglik. Bahar havasi Eskisehir ede carpmisa benziyor :)

Hava on numaraydı Tamer, fırsatı kaçırmadık ;)

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Güzel bir buluşma olmuş :) Modelleriniz yakıyor ;)

Teşekkürler Tevfik abi ;) Kocaeli öncesi son hazırlıklar işte ;D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bi el ver Türker abi, başka türlü ağır ilerliyoruz :) ... üniteye de güvenerek vurdum kırbacı ...
Rasim bu hızla gidersen 1 sezon sonra bizim senden el almamız lazım. :thumbup:

Ünitenin hakkını vermen çok güzel bence, kırbacı vurmaya devam. :bravo:

Biz hazırız, hadi gidiyo muyuz?? :o :D

34xjbtd.jpg

2cxf0wz.jpg

2wbukyc.jpg