[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)
vah vaah ben çok geride kalmışım yav hayırlı uğurlu olsun o zaman
Bu hafta uçuşunuz yok muydu ?
vah vaah ben çok geride kalmışım yav hayırlı uğurlu olsun o zaman
Nezih ŞENSOY' Alıntı:Size güzel haberler getirdim abiler![]()
![]()
Bugün uçuşa gittiğimiz de karşılaştığımız manzara tam olarak buydu pistimiz şekillenmeye başladı. Kısaca bahsetmek gerekirse L şeklinde 2 adet pist var biri Çevre yoluna dik paralel 100 m civarında diğeri çevre yoluna yatay paralel 70 metre civarında taş ve üstüne kum olacak şekilde kabası atıldı. En kısa sürede asfalt da atılıp diğer aşamalara geçilmesi bekleniyor. Ama bu haliyle bile mükemmel piste ilk patlarlı kalkıp indi bile
![]()
![]()
![]()
Nezih ŞENSOY' Alıntı:vah vaah ben çok geride kalmışım yav hayırlı uğurlu olsun o zamanBu hafta uçuşunuz yok muydu ?
Rasim Öztürk' Alıntı:Hoop, pazar arefe, yollardayız.
Şunu cumartesi yapalım![]()

Türker Akgün' Alıntı:Vayyy vayyyy Can ne zaman edindin T-28'i kaçırmışım ben. Maşallah diyelim.
Babayla kaçamak buluşma da süper olmuş.![]()
Sende bizim bir türlü helilendiremediklerimizden oldun.![]()
![]()
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Maşallah maşallah, model şahane Can![]()
Hayırlı uğurlu olsun
Bu arada yeni pist de bitmiş ve kullanıma hazır hale gelmişİnşallah kızın daha az eser orası
![]()

Çok teşekkür ederim Arda hocam. Keyifler çok şükür yerinde, gördüğün gibi hala senden aldığım kadar temiz model.Arda Erkan' Alıntı:Can eline sağlık dostum.Keyifler yerinde maşallah
Erol Tatoğlu' Alıntı:Çok güzel, fazla güzel! Kırımsız uçuşlar dilerim![]()
![]()

Rasim Öztürk' Alıntı:O değil de T-28 çok iyiymişMaşallah....
Valla o olay keşke tabela ile çözümlenebilse .... Özel kulüp harici bu kuralları uygulamak kendilerine modelci diyen bazı arkadaşlara eziyet geldiği için "Kuralsızlığı" "Kural" olarak görüp, ona göre davranmak istiyorlarCan Sismaneli' Alıntı:..Pist oldukça güzel oldu, belediyenin yer tahsis etmesi bir modelci için büyük şans. Ama pist kullanım kurallarını içeren bir tabelaya ne yazık ki ihtiyaç var. Bazı kişiler için uçuş paterni nedir, nasıl uygulanır, kendimiz haricinde diğer modelcilere nasıl saygılı olmalıyız, çöplerimizi yerlere neden atmamalıyız!! konusunda bir eğitime dahi ihtiyaç var. O da olur inşallah..![]()