Hakan Ülgenalp
RcFanatik
Bende onu diyecektim, Rasim sahalara dönmüş
Keyfiniz daim olsun beyler , ne mutlu Eskişehir ekibine
Keyfiniz daim olsun beyler , ne mutlu Eskişehir ekibine

Öncelikle Kenan arkadaşımız Eskişehir ekibine hoş gelmiş, sefalar getirmişBugun Ahmet abi, Mesut, ben ve Bilecik’ten Kenan bulustuk, guzel ucuslar yaptik. Saniyorum ki koca ekipten bir kare cekmeyi akil edebilen bir akillimiz cikmadi ? Ama delil olarak w.app grubunun ekran goruntulerini paylasabilirim ?
Mehmet abi sen mi bizi bir hafta banlarsin, ben kendimizi banlayim mi? ??
Aynen @Ahmet ATICI, 2 gündür buralar da resmen sonbahar havası yaşıyoruzBende birkaç tane vardı, öylesine çekmiştim.Soğuktan aklımıza gelmedi toplu fotoğraf çekmek.![]()

Emre sahada kim yoksa onun eksikliği hissediliyor? Tabi senin masanın yokluğu ortamda kapatılmaz bir boşluk yarattı?Ben olmadan çok da tadı olmamıştır bence buluşmanın ?
Günün önemli olayı Ahmet abinin goblin 380 maiden uçuşuydu, Ahmet abi kazasız kırımsız maiden uçuşunu tamamladı. Model gerçekten çok güzel, Ahmet abide kurulumu ve ayarları güzel yapınca helikopter sorun çıkarmadan süper uçtu
Aşağıda günün maiden uçuşu iyi seyirler
Ekip bu haftayı da pas geçmemiş demek kiBugün @Ahmet ATICI , @Emre Kaman, ben ve Ahmet abinin küçük oğlu umut ile geleneksel Eskişehir hafta sonu buluşmamızı gerçekleştirdikGünün önemli olayı Ahmet abinin goblin 380 maiden uçuşuydu, Ahmet abi kazasız kırımsız maiden uçuşunu tamamladı.
Yeni model hayırlı olsun @Ahmet ATICI