Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Evet az sonra dedim bi gün geçti, ama ancak oldu. Dün yeni keşfimiz sahamızdaydık. Buyrun;

evC56.jpg

evlob.jpg

Yeni yerimiz gerçekten güzel, yolu çok az bozuk kışın bize sorun çıkartabilir fakat uçuş alanı şimdiye kadar bulabildiğimiz en güzel yer, burada uçmak da ayrı bir zevkli:halay:
Abi yeni mekan güzelmiş, Mesut abiye yere desen, yere vuracak valla hiç tereddüt etmeden indi aşşağı ?
Ali, o an Emre beni denemek istemiş sanırım ama sanki ben Emre yi denemiş gibi olmuşum:lollol:

Son düzenleme:
Eskişehir de görmediğimiz kadar güzel bir alan bulmuşsunuz, hayırlı olsun kırımsız güzel uçuşlarda kullanın inşallah yeni alanınızı.

Alan tanıtımı ve uçuş videosu içinde tebrikler. O 570 te sahibini iyi bulmuş eline sağlık Mesut abi :thumbup:

Eskişehir de görmediğimiz kadar güzel bir alan bulmuşsunuz, hayırlı olsun kırımsız güzel uçuşlarda kullanın inşallah yeni alanınızı.

Alan tanıtımı ve uçuş videosu içinde tebrikler. O 570 te sahibini iyi bulmuş eline sağlık Mesut abi :thumbup:

Teşekkürler Mustafa yolun düşerse bekleriz, beraber yeni sahamızın keyfini çıkarırız.:D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ATICI