Mesut Arslan
Çalışkan Uye
Emre model dedigin nedir iki pal bir motor degilmi? Bu hafta önemli olan güveçti onunda resmini koydumModelleri falan cekmedik mi? Bi tek guveci mi cektik?![]()
Emre model dedigin nedir iki pal bir motor degilmi? Bu hafta önemli olan güveçti onunda resmini koydumModelleri falan cekmedik mi? Bi tek guveci mi cektik?![]()

Selamün aleyküm bende Eskişehirdeyim elektrikli uçakla ilgileniyorum Ft Explorer üzerinden çalışmalara başladım. Batıkentte karagözler tarafına doğru olan tarlalara çıkıyorum. Bugün akşam saatlerinde çıktım ancak çok rüzgar vardı fakat ertelemedim. Haliyle kırım yaşadım. Model havalandı ancak malum rügara kapılınca ve güneşten bir şey görmeyince düşürdüm. İdareten tamirini yaptım ancak eşim yarın deneyelim rüzgar olmaz deyince yarına bıraktım. Eskişehirde uçak için toplanıyor musunuz? En azından izleyerek tecrübe edinmek hatta modelimin ilk uçuşunu deneyimli kişilerle yapmak isterim
Geçmiş olsun Emre abi ama helinin havada yüksek kafa turuna ulaşması esc yi etkilemez bence, sen iyice araçtır durumu.
Seviyoruz bu ekibiEskişehir ekibimizden @Emre Kaman gizlice transfer edildikten sonraiçine düştüğümüz buhrandan kurtulup Eskişehir buluşmalarımıza yeniden başladık
![]()