Ali Yalçın
Kıdemli Uye
Özlenen paylaşımlar elinize modellerinize sağlık ?

Güzel bir karar almışsın kardeşim. Hem ailecek hava almışsınız hem de sen fırsattan istifade uçup açılmışsın.Ben de bu havayı değerlendireyim istedim ve çocukları alıp uçuş sahasına gittim. Amacım çocuklar biraz hava alsın bende bir kaç uçuş yapıp pas atayım.
Teşekkürler AliEline sağlık abi. Havada birilerini görmek güzelPallerin yere değmesin
![]()

sağolun.Vayy vayy bir buluşmayı kaçırdık yeni üye kaydı yapmış ekipHoş geldin aramıza Gürkan
![]()
Evet ekip büyümeye devam ediyor maşallah.Vayy vayy bir buluşmayı kaçırdık yeni üye kaydı yapmış ekipHoş geldin aramıza Gürkan
![]()
Mesut bey sizinle de en kısa sürede tanışmak ümidiyle. Ancak üye değilde üyecik diyelim. Zira bu hobinin ülkemizde icra edilmesi için maddi anlamda ne kadar zor hale geldiğini ilk buluşmada iyice içime sindirdim. Ben ikinci el helikopter ile ve en az maliyetle başlamak istedim. Umarım bunu becerir ve yola daha da güzel şekilde devam ederim. RC bende bir tutku gibi araba, tekne, drone ve amatör 3,5kanal helicopterler ile hep iç içeydim. Pro model benim için öyle bir hayal ki anlatamam. Sizinle de buluşmaya kadar selamlar.Vayy vayy bir buluşmayı kaçırdık yeni üye kaydı yapmış ekipHoş geldin aramıza Gürkan
![]()