Emre Kaman
Moderator
[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)
Ucuslara devam ve gordugunuz gibi "yusuflara" devam
Ucuslara devam ve gordugunuz gibi "yusuflara" devam
Piknik tadına buluşma olmuş daha ne olsunmevlüt yılmaz' Alıntı:Bugün gene harika bir gün geçirdik ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hanımlarda buluşmaya renk kattı. Yeni bir modelci aramıza katıldı

araya izinler girmeden en kısa zamanda bir buluşma yapalım,modelin çok güzel kırımsız uçuşlarRasim Öztürk' Alıntı:Biz de aynısını Kocaeli için düşündük Özkan abi
Videoları da beklemedeyiz bakalım. Bizim misafirler falan da vardı, pek çekim işine girmedik.
Yalnız Logoya lipo, konnektör, servo arm, ıvır zıvır ne masraf varsa yapmaya karar verdim. Şimdiye kadar en keyif alarak uçurduğum heli... Acayip zevkli![]()
Rasim PROTOS bu söylediklerini duymasın, çok üzülür sonra benden söylemesiRasim Öztürk' Alıntı:Yalnız Logoya lipo, konnektör, servo arm, ıvır zıvır ne masraf varsa yapmaya karar verdim. Şimdiye kadar en keyif alarak uçurduğum heli... Acayip zevkli![]()
Ergün Gürer' Alıntı:13 Haziran 2015 Cumartesi günü Eskişehir'e gelmek istiyorum. Buluşma yapar mıyız, kimler gelir?
ERHAN YILMAZ' Alıntı:Ergün abi çok şanslısın . Eskişehir ekibi bu konuda çok misafirperver. elimden gelse Eskişehire tayin isticem.
Ergün Gürer' Alıntı:13 Haziran 2015 Cumartesi günü Eskişehir'e gelmek istiyorum. Buluşma yapar mıyız, kimler gelir?