[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)
bir de yaklaşık saat söyleyin bana gerisi nasip
bir de yaklaşık saat söyleyin bana gerisi nasip
Emre Kaman' Alıntı:Mumkun oldukca ordayiz.
Emre Kaman' Alıntı:Mumkun oldukca ordayiz.
"Esmer abi" SupermisRasim Öztürk' Alıntı:Alana gittik esmer bi abi var uzak tarafta... Yaklaşınca farkettik meğer Mevlüt abiymişGüzel bi tatilden sonra tekrar bir aradayız
![]()
Tatil uzundu Mehmet abi. Bugün bir buluşma yaptık. Arkadaşları ve mekanı çok özlemişim.Mehmet Kucuksari' Alıntı:"Esmer abi" Supermis [emoji38] [emoji38]lol:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Erhan bende sizleri özledim. Bundan sonra boş geçmeyeceğiz inşallahERHAN YILMAZ' Alıntı:'' ESMER ABİ'' [emoji38] [emoji38] [emoji38]
ÖZLEDİK VALLA.
tatilden sonra gayet keyifli ve güzel uçuşlarda yapmışsınızdır siz.Sağol Murat. Bugünkü uçuşlar gayet güzel ve keyifliydi .Murat Samastı' Alıntı:ermer abi hoşeldintatilden sonra gayet keyifli ve güzel uçuşlarda yapmışsınızdır siz.
süpersiniz ellerinize sağlık.
Can keşke gelseydin . Ben alırdım seniCan Sismaneli' Alıntı:Bugün yanınıza gelmeyi çok istedim ama malesef arabayı ayarlayamadım.Her zaman ki gibi mükemmel bir buluşma olmuş anlaşılan, fotoğraftan da olsa tekrar sizi görmek çok güzel.
![]()
Tatilde uçuşlarım oldu ara vermek istemedim. Bu arada model en son senin ayarladığın gibi duruyor. Çok memnunum uçuşundan.Rasim Öztürk' Alıntı:Mevlüt abi hem güneşin tadını çıkarmış doya doya, hem uçuşları ihmal etmemiş. Forza da saat gibi devam ediyor, en son 4-5 ay önce bi ayar yapmıştık, sonrasında hiç kurcalamadık diye hatırlıyorum![]()