Ali Yalçın
Kıdemli Uye
Sümer abi öndeki rulmanın iç kısmı kapaksız dış kısmı yağ sızıntısı olmaması ,dışarıdan pislik almaması açısından kapaklı enazindan bizim heli motorlarında gördüğüm kadarıyla durum böyle.
Abi ince eleyip sık dokuyunca böyle oluyor.Ulan Tamer, al rulmanları git sanayiye, al getir tak. Amma büyüttün bi nitro motorun rulmanını.
Abi durum ciddi.Tıp dünyası bile tedavisini bulamadı bu hastalığın.Askerde bile adam olamadım diyorsun yani!![]()
R6 ZZ uyar mı Levent abi? Ya benim ölçümde sıkıntı var(öndeki için) ya da sitedeki rakamda sıkıntı var.En azından arkadakinin doğruluğundan eminim.Sanayiden de fiyat alacağım umarım uygun bir şeyler bulabilirim.Diğer rulman R6 ZZ, ancak zor bulunuyor. Aradım, ancak şurada var fakat resmi yok. Bir bak: https://www.rulmanmarketi.com/urun/r6-zz-rulman-9-53x22-23x7-14-rulman-r-6-zz-rulman-86
Emre abi haklısınız ön rulman ölçüleri imperyal(inch birimine göre) sistem, arka rulman ise metrik.Bendeki motorlarda (os ve ys) arka rulman metrik, ön rulman imperyal. Ölçülere bakılırsa imperyal fraksiyonlara yakın olduğunu görebilirsin. Kodu o şekilde tam bulabilirsin sanıyorum.