L
Delikopter' Alıntı:Günaydın arkadaşlar... Bugün hüzünlüyüm, zagim büyük bir çınar ağacının zirvesinde kaldı :-\
Delikopter' Alıntı:Günaydın arkadaşlar... Bugün hüzünlüyüm, zagim büyük bir çınar ağacının zirvesinde kaldı :-\
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta dilerim
Bu arada geçmiş olsun Hüseyinİnşallah bir şekilde alabilirsin. Alamazsan da cok fazla üzülme, üstadın dediği gibi beterin beteri var
![]()
Delikopter' Alıntı:Mehmet Kucuksari' Alıntı:Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta dilerim
Bu arada geçmiş olsun Hüseyinİnşallah bir şekilde alabilirsin. Alamazsan da cok fazla üzülme, üstadın dediği gibi beterin beteri var
![]()
Teşekkürler, yok üzülmüyorum, herkesin modeli bütçesine göre, büyük dağın dumanıda büyük olur, allah sağlık versin, canımız sağolsun napalım...
Yavuz DEMİRTAŞ' Alıntı:Hüseyin yerinde olsam Ağaçta yavru kedi var diye itfaiye çağırırdım çıkmışken şu zagimide verin derdimDelikopter' Alıntı:Mehmet Kucuksari' Alıntı:Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta dilerim
![]()
Teşekkürler, yok üzülmüyorum, herkesin modeli bütçesine göre, büyük dağın dumanıda büyük olur, allah sağlık versin, canımız sağolsun napalım...![]()
![]()
Yavuz DEMİRTAŞ' Alıntı:Gözün aydın , bidaha aynı şey olursa unutma 1 adet kedi ve itfaiyenin telefonu 110![]()
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Gözün aydin Huseyin, süper bir haber![]()