Hangi modeldi bu Hüseyin, hatırlayamadım dersem ayıp olmaz inşallahDelikopter' Alıntı:Günaydın Arkadaşlar, model daha çok oyuncağı andıran modelin dün gelditopladım, bakalım nasıl uçacak...
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Hangi modeldi bu Hüseyin, hatırlayamadım dersem ayıp olmaz inşallah
Hoops hatırladım. Hayırlı uğurlu olsunKutu incelemesi-montaj aşamaları ve ilk uçuşunu merakla bekliyoruz
https://www.rckolik.com/cessna-182-epo-with-led-lighting-t2155.0.html;msg10145#msg10145
Abi hiç sorma, model beklentilerimin çok altında çıktı, oyuncak gibi resmen, kutuyu açarken bir video çektim fakat yayınlamak bile gelmiyor içimden, montajını çekmedim, uzun lafın kısası ben bu uçağı beğenmedim
mehmet yıldırım' Alıntı:hayırlı olsun hüseyin kırımsız uçuşlar dilerim.
Hadi ya :-\ Neyse sağlık olsun, bu da böyle uçar giderDelikopter' Alıntı:Abi hiç sorma, model beklentilerimin çok altında çıktı, oyuncak gibi resmen, kutuyu açarken bir video çektim fakat yayınlamak bile gelmiyor içimden, montajını çekmedim, uzun lafın kısası ben bu uçağı beğenmedim
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Hadi ya :-\ Neyse sağlık olsun, bu da böyle uçar gider![]()