Yapma üstad, çok geçmiş olsunMesut AKIN' Alıntı:Günaydın arkadaşlar, 4 gündür 40 derece ateşle yatıyordum, ancak bugün biraz iyiyim ve iş başı yapabildim, baya uzak kaldım herkeze selamlar
İnşallah arada doktoru gitmişsindir. 4 gün sürekli ateşli bir durum için çok. Aman dikkat üstad..... Tekrar gelmiş, geçmiş olsun :-\Mesut AKIN' Alıntı:Mehmet abi sağol , hayatımda hiç böyle ateşlenmemiştim daha önce, 4 gündür şiddetli baş ağrısı ve 39 40 derece ateş , helvayı hazırlatmayı düşündüm bi ara
Geçmiş olsun üstad bende aynı durumdayım bu gün biraz iyi gibiyim işe gidip geliyorum ayrıcaMesut AKIN' Alıntı:Günaydın arkadaşlar, 4 gündür 40 derece ateşle yatıyordum, ancak bugün biraz iyiyim ve iş başı yapabildim, baya uzak kaldım herkeze selamlar
Üstad geçmiş olsun.Mesut AKIN' Alıntı:Günaydın arkadaşlar, 4 gündür 40 derece ateşle yatıyordum, ancak bugün biraz iyiyim ve iş başı yapabildim, baya uzak kaldım herkeze selamlar
Geçmiş olsun Akan abi. Bu havalarda dikkat etmek lazım demek ki... :-\akan tekin' Alıntı:Geçmiş olsun üstad bende aynı durumdayım bu gün biraz iyi gibiyim işe gidip geliyorum ayrıca
Akan Bey size de geçmiş olsun....akan tekin' Alıntı:Geçmiş olsun üstad bende aynı durumdayım bu gün biraz iyi gibiyim işe gidip geliyorum ayrıca