Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Bugün 1 haftalık aradan sonra yine sahalardaydık :thumbup:

Güzel bir günde uçtuk açıldık ve günü kırıksız bir şekilde tamamladık çok şükür :yuppi:

Öncelikle her zaman olduğu gibi güne ait resimleri paylaşalım.

r_img1791_59c7d625745d5.jpg

r_img1792_59c7d62f1cf6c.jpg

r_img1794_59c7d63912410.jpg

r_img1795_59c7d64282799.jpg

r_img1798_59c7d64e07aa7.jpg

Öncelikle Şafak kardeşimizin Taklalarda kendini aştığı video ile başlayalım.

Mustafa kardeşimiz bugün ilk defa Logo 550 ile 3 uçuş üst üste yaptı ve resmî ilk taklasını da attı :halay:

Şafak Trex 550 Dfc Uçuşu

Son Olarak Türker kardeşim Logo 690 uçuşu

Kocaeli ekibi gene şahane buluşma yapmış keyfiniz daim olsun, bizde ufak bi buluşma yaptık bugün, uygun bi zamanda paylaşırım

Süpersiniz :thumbup:, Şafak artık taklalara da alışmış,eh hard 3D videolarını da bekliyoruz artık :RCKolik:
Bol bol antrenman fırsatını bulmuşsunuz ,Gölyaka da canavar uçuşlar olacak inşallah :halay: :halay:

Arkadaşlar herzamankigibi çok güzel bir buluşma olmuş güzel uçuş video ları için sizlere de ayrıca teşekkürler biz orda olmasakta o atmosferi bize yaşattığınız için :bravo:

Ellerinize sağlık arkadaşlar. Bu hafta gelemedim ne yazık ki :D Bir sonrakine inşallah :)

Güzel bir buluşmaydı her zamanki gibi bir kaç görsel de bende var ekleyeyim.

Süper bi gündü. Benim açımdan bol uçuşlu bol taklalı bi gündü :halay:
Emektar 450 sağolsun çok iyi iş çıkartıyor. Mehmet abi ve Türker abi sayesinde çok şükür bu günler de gördük. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Üzerimde emekli büyük. :)
Mustafa da uzun aradan sonra 550 yi 3 kez uçurdu hatta pili eski olmasına rağmen taklasını da attı, tebrik ediyorum. :bravo:
Mehmet abi 570 i toplamış, 380 de uzun uğraşlar sonucu bugün kıvama gelmiş. Nazar değmesin. :)
Türker abi de o kendine has low rpm uçuşları ile görsel şölen yaşattı bizlere. Tıpkı benim dediğim anlattığım şekilde uçuyor tebrik ediyorum ;D

Ali Haydar kardeşimiz de kalkmış Sakarya dan otobüsle fln gelmiş. Çok hevesli. Modelindeki sıkıntıları inş en kısa sürede çözüp uçuşlarına başlayacak onun da videolarını paylaşıyor olacağız Allah ın izniyle %p

Emeği geçen herkese çok teşekkürler, çok güzel bir Pazardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keyifli bir buluşma olmuş, uçuşlarda güzel bol bol uçuş yapmışsınız,paylaşım için teşekkürler arkadaşlar :saygilar:

Süpersiniz, uçuşlar artmış. Bu sefer herkes uçuşlarını yapmış, gördüğüm kadarıyla aksilik ve kırımda olmamış. Keyfiniz daim olsun, ben yine kıskanıyorum :laugh:

Emre Kaman' Alıntı:
Ellerinize sağlık arkadaşlar. Bu hafta gelemedim ne yazık ki :D Bir sonrakine inşallah :)

Gözler seni aradı zaten, olmamış Emre abi :laugh:

Ellerinize sağlık arkadaşlar , uçuşların hepsi birbirinden güzel olmuş. Kırımsız , keyifli uçuşlar dilerim. :saygilar::bravo:

Bayadır uçmuyordum, malum eli de sakatlayınca bir ara girdi yine uçuşlara. 2 pil uçtum ama baya bir heyecanlı ve doyurucu oldu benim için. :thumbup: Zaten benim model tüplü olduğu için 2 pil deyince yalnış anlaşılmasın net 13 dakikaya denk geliyor, 3 pil diyelim ona. :laugh:

Saha da muhabbette her zamanki gibi şahaneydi, kırım olmadı, modeller üzmedi yani çok keyifliydi anlayacağınız. :yuppi: :yuppi: :hoppa:

Darısı nice buluşmalara inşallah. :RCKolik:

Bugün hava oldukça kapalı ve yanlızim ama sahayı bos bırakmak olmaz.

Kimse olmayınca fırsat bu fırsat deyip Yeni topladığım 570'in kuyruktaki salınım problemi çözeyim :D

Arada da 380 ile keyif uçuşları :halay:

ff8a945da076e4e935d7d33a02c55f84.jpg

95b97a1880c1a0446b82203fab27778d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi süpersin. Sahayı boş bırakmaz olmaz tabi %p :)
570 te maşallah süper toplanmış. Sıfır gibi olmuş ;D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi