Türker Akgün' Alıntı:...
Yalnız Ömer abi sanki parmaktan quadzede olmuş gibi geldi bana.Geçmiş olsun abi
...
Geçmiş olsun abi.Omer Erkan' Alıntı:Teşekkürler Türker! Parmak Quadzede değil. Maalesef yine bir pervane vakası, önceki haftadan. :'( Motor yakıtlı ama, küçük 6x4 bir pervane. Modeli elimde arkasını çevireyim derken bir anda ne olduğunu anlamadan ısırıverdi.Oysa herkese dikkat etmesini söylerim!...
İlk okurken nasıl yani dedimHakan Ülgenalp' Alıntı:Hava bugün dünkü kadar olmasa da , iyi sayılırdı.Sizin gibi çok uçuş yapamadım, Levent abi ile buluştuk bugün, 250 nin ayarlarını yaptık.İp gibi oldu model, şimdi gerçekten keyif veren scale bir modelim oldu artık.
......
Not: Levent abi ile buluşma çok keyifliydi, çaylar ,sohbet gırla gitti , bir de telefonun şarjı bitmeyeydi eyiydi![]()
Aynen Mehmed' im, Levent abi ile yaklaşık 1,5 saat görüntülü bağlanıp işi çözdük.Mehmet Kucuksari' Alıntı:İlk okurken nasıl yani dedim, sonradan jeton düştü
![]()
Ayrıca gözün aydın kardeşim, Skookum işini çözmüşsün anlaşılan![]()
![]()
Hadi inşallah kardeşim, dört gözle bekliyoruzHakan Ülgenalp' Alıntı:Aynen Mehmed' im, Levent abi ile yaklaşık 1,5 saat görüntülü bağlanıp işi çözdük.
2 pil uçtum,model uçmuyor sanki havada kayıyor , abartmıyorum o kadar oldu yani
Video çekecek kimsem olmadığı için , video koyamadım, haftaya yağış olmazsa , nasip fusili uçuşa inşallah.![]()
![]()
Harikasın Hakan'imHakan Ülgenalp' Alıntı:Unutmadım kardeşim, fusiye sokmadan mekaniği , videoyuda çekeceğim.![]()