Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Akım demeyelim de, kışlık oyuncaklar diyelim :)

Valla gerek Kocaeli gerek Eskişehir olsun , bugünlerde hep quad görür olduk.Gerçi Ömer abimin eskiden beri vardı quadı ama ,
sanki yavaştan akıma kapılmalar başlıyor gibi bir hissiyat oluştu bende de. :laugh:

Türker Akgün' Alıntı:
...
Yalnız Ömer abi sanki parmaktan quadzede olmuş gibi geldi bana. :o Geçmiş olsun abi :rolleyes:
...

Teşekkürler Türker! Parmak Quadzede değil. Maalesef yine bir pervane vakası, önceki haftadan. :'( Motor yakıtlı ama, küçük 6x4 bir pervane. Modeli elimde arkasını çevireyim derken bir anda ne olduğunu anlamadan ısırıverdi. :angry: Oysa herkese dikkat etmesini söylerim!...

Omer Erkan' Alıntı:
Teşekkürler Türker! Parmak Quadzede değil. Maalesef yine bir pervane vakası, önceki haftadan. :'( Motor yakıtlı ama, küçük 6x4 bir pervane. Modeli elimde arkasını çevireyim derken bir anda ne olduğunu anlamadan ısırıverdi. :angry: Oysa herkese dikkat etmesini söylerim!...
Geçmiş olsun abi. :( Helilerde pervanelere blade (bıçak) deniyor, öyle düşünerek tedbirli olmak lazım her zaman tüm pervaneli modellerde. :rolleyes:

Tehlikeyi bilsekte biran dikkatsizliğimize geliyor ve olabiliyor malesef kazalar, hepimiz yaşıyoruz. :-\ Ufak kazalar bence tekrar daha dikatli olmaya başlamamız için faydalı da oluyor esasında.

Tekrar geçmiş olsun. :saygilar:

Biz de dün resmen yazdan kalma havayı kaçırmayalım diye sahaya koştuk :D Buluşmaya Türker, Şafak ve be katıldık. Diğer arkadaşlar ne yazık ki işleri nedeniyle yine bizlerle olamadılar.

Fakat ekibin durumu hiç iyi değil :laugh: Videolardan da görüleceği üzere özellikle Şafak'ta baş gösteren QUAD rahatsızlığı tam gaz devam ediyor :lollol:

Ama heliyi de çok şükür boşlamadı henüz. Bu hafta ILK TIC TOC denemelerini yaptı :bravo:

2jg11c5.jpg

9teiyr.jpg

s1rc7k.jpg

123m5xc.jpg

Bu hafta da kaçırdık eğlenceyi, bir dahakine inşallah bende ordayım :RCKolik:

Hava bugün dünkü kadar olmasa da , iyi sayılırdı.Sizin gibi çok uçuş yapamadım, Levent abi ile buluştuk bugün, 250 nin ayarlarını yaptık.İp gibi oldu model, şimdi gerçekten keyif veren scale bir modelim oldu artık. :laugh:
Siz zaten her hafta fix maşallah :thumbup: ama Şafak' a dikkat edin, emek emek yetiştirdiğiniz adam , sonunda Quadcı olacak haberiniz olsun :lollol:
Not: Levent abi ile buluşma çok keyifliydi, çaylar ,sohbet gırla gitti , bir de telefonun şarjı bitmeyeydi eyiydi ;D

Bir daha ki sefere şarj'a bağlamayı unutma. :lollol: :lol: :lol:

Ellerinize sağlık, güzel bir havada çok keyifli bir buluşma olmuş.Eskişehirde de bu gün yazdan kalma bir gün vardı.
Görseller için teşekkürler.:bravo: :bravo: :halay:
Bu arada Şafak quadın hayırlı uğurlu olsun .Ufak bir kırım var heralde geçmiş olsun. :thumbup: :bravo: :bravo:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Hava bugün dünkü kadar olmasa da , iyi sayılırdı.Sizin gibi çok uçuş yapamadım, Levent abi ile buluştuk bugün, 250 nin ayarlarını yaptık.İp gibi oldu model, şimdi gerçekten keyif veren scale bir modelim oldu artık. :laugh:
......
Not: Levent abi ile buluşma çok keyifliydi, çaylar ,sohbet gırla gitti , bir de telefonun şarjı bitmeyeydi eyiydi ;D
İlk okurken nasıl yani dedim :o, sonradan jeton düştü :lollol: :lol:

Ayrıca gözün aydın kardeşim, Skookum işini çözmüşsün anlaşılan :bravo: :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
İlk okurken nasıl yani dedim :o, sonradan jeton düştü :lollol: :lol:

Ayrıca gözün aydın kardeşim, Skookum işini çözmüşsün anlaşılan :bravo: :halay:
Aynen Mehmed' im, Levent abi ile yaklaşık 1,5 saat görüntülü bağlanıp işi çözdük.
2 pil uçtum,model uçmuyor sanki havada kayıyor , abartmıyorum o kadar oldu yani :thumbup:
Video çekecek kimsem olmadığı için , video koyamadım, haftaya yağış olmazsa , nasip fusili uçuşa inşallah. :halay: :RCKolik:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Aynen Mehmed' im, Levent abi ile yaklaşık 1,5 saat görüntülü bağlanıp işi çözdük.
2 pil uçtum,model uçmuyor sanki havada kayıyor , abartmıyorum o kadar oldu yani :thumbup:
Video çekecek kimsem olmadığı için , video koyamadım, haftaya yağış olmazsa , nasip fusili uçuşa inşallah. :halay: :RCKolik:
Hadi inşallah kardeşim, dört gözle bekliyoruz :thumbup:

Bir başka beklediğimiz şeyde malum Skookum Türkçe ayar Videosu :D Hazır Bilgiler taze iken onu da aradan çıkarsak mı acaba, ne dersin :D

Unutmadım kardeşim, fusiye sokmadan mekaniği , videoyuda çekeceğim. :thumbup:

Gene çok güzel bir buluşmaydı. Quadımızı da uçurduk ama hemen yere de çaktık ;D Hava da pervane çıktı, hatta sağa dönen çapraz 2 pervane çıktı. İyice sıkmıştım halbuki. Sanırım normalde bu iki somun ters dişli kullanılıyor ama benim quadta hepsi sağ dişli, ne yapıcam bilmiyorum :) Şaka bi yana henüz quadla tam anlamıyla uçabilmiş fpv yapabilmiş değilim ama ilk izlenimim heli gibi olamayacağı yönünde :saygilar:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi