Ömer Erkan
RcFanatik
- İlgi Alanı
- Uçak
2 tane resim ekledim abi, sen göremiyor musun ?Mehmet, resimler yok!...
2 tane resim ekledim abi, sen göremiyor musun ?
Daha ne olsun abiBayağıdır gitmeyince özlemişiz, çok iyi geldi doğrusu. Ot biçme işleri henüz tam bitmemiş. Balyalama falan daha devam ediyordu. Öyle olunca ikişer uçuş yaptık, hevesimizi aldık. Sonrası lak, lak!![]()
Aslında ben de bu hafta gelmeyi çok istedim ama küçük bir sorundan dolayı gelemediDün Ömer Abi, Taner Abi ve Murat Abi ile çok güzel bir gün geçirdik. Uzun süren korona sürecinden sonra paslarımızı döktük kendimize geldik. Sahadan ayrılmak hiç istemedik ama ne yazık ki güneş battı ve evlerimize dağıldık.
Taner abi haftaya onu toplayıp yeni gibi yapar ve sahaya getirirTaner Abinin Uçağının maidenini yaptık, fakat söylediğine göre kanatlar biraz küçük gelmiş. Bunun sonucunda inerken küçük bir kırım yaşadık.
Yeni modelin hayırlı olsun kardeşim. Artık sen de bir nitrocu oldunYeni almış olduğum Sonic model uçağımın maidenini Ömer Abi yaptı. Teşekkürlerimi buradan da iletiyorum. İlk uçuşlarda böyle tecrübeli kişilerin yanınızda bulunması çok önemli
@Ömer Erkan abimiz her şekilde inerVe son olarak Ömer Abi'nin uçağının kalkış esnasında ben uçmayacağım diye isyan edip kalkışta yere atlayan iniş takımı tekerleğinden sonra. Sen olmasan da ben inerim diyen Ömer Abi'nin İniş takımsız inişini izliyoruz
Muhittin'in yeni aldığı Sonic'i gerçekten çok beğendim. ARF değil, Phoenix'in 25'lik Sonic modeli temel alınarak sıfırdan yapılmış bir model. Hem inşaatı, hem uçuşu çok güzel. Yalnız, Taranis radyonun ayarlarından anlamadığım için expo falan veremedik. Üzerine trimlerin yönü de ters olunca, uçuşta hareketler biraz sert oldu. Ama, hem uçak, hem yakıt beleş olunca, pek de inmek istemedim aslında.![]()
Hava nedeniyle sahaya biraz tedirgin gitsek de, son dakikada ama yerinde bir karar vermiş olduk. Keyifli güzel bir uçuş günü oldu. @Muhittin Şentürk de yakıtlı uçağı ile yerden kalkış ve iniş ile ilk kez tam bir uçuş yaptı. ? Artık arkası gelir.
Ekibin maşallahı varHava nedeniyle sahaya biraz tedirgin gitsek de, son dakikada ama yerinde bir karar vermiş olduk. Keyifli güzel bir uçuş günü oldu. @Muhittin Şentürk de yakıtlı uçağı ile yerden kalkış ve iniş ile ilk kez tam bir uçuş yaptı. ? Artık arkası gelir.