Bura tam olarak hangi mevkide acaba ? Kullanım için modelciler tamamen serbestler mi ? Her türlü model uçurulabiliyor mu ?
Burası Solaklar köyüne bağlı ortak hisseli bir köy merası. 10 yıl önce çok güzel bir yerdi ama ne yazık ki yapılaşma ve daha da önemlisi insanların mera alanında kendi parsellerine mısır ekmeye başlamasıyla saha elden gitmek üzere üstad.Bura tam olarak hangi mevkide acaba ? Kullanım için modelciler tamamen serbestler mi ? Her türlü model uçurulabiliyor mu ?
Aslan sizlere ömür Ali.Mehmet abi evde aslan yatıyor kediler le oynuyorsun
Hani ucmasa da arada getir sahanın havasını alsın zavallı logo 800Bizim de gözümüz bayram eder
Bana hediye dersen ben uçururum abiAslan sizlere ömür Ali.Onu mumyalayıp rafa kaldırdım.
Bu devirde Logo 800 uçurmak için fabrikatör olmak lazım.![]()
Abi olduğu kadarına şükrederiz. Gübreyi dökmedikleri taraftan inip kalkmaya çalışırızİyi olurdu @Ali Haydar GÖK . Lakin ben şu an Kocaeli'de değilim. Öte yandan, ot biçmeye falan da gerek yok. Biz zamanında çok biçtik. Ama, ertesi hafta gittiğimizde ortasında gübre yığını ile karşılaştık. Esas sorun, ekilip biçilen alanın artması ve uçuş yapılabilecek sahanın gittikçe daralması. İki taraftan geçen otoyol ve arkadaki fabrika da cabası. Mevcut haliyle gittiği yere kadar gidecek artık.
Vay be nerede ise 3 yıl olmuş Arslanbey’e gitmeyeli.@kenan özendi abimle beraber Arslanbey'de çok keyifli bir buluşma yaptık
450 Tarot en zayıf yeri arka dişlisi. Bu dişlilerin kesin Align olanları ile değişmesi gerekiyor. @Mustafa Hacılar kardeşimden zamanında tecrübe etmişliğimiz var.Helikopter sevdamın beni kamçılamasına dayanamayarak Kenan abimin tarotu bi havalandırayım dedim. Takla atar atmaz kuyruk kendini saldı. Arkası yarın diyelim...
Saha misler gibi abi. Sizleri bekliyorVay be nerede ise 3 yıl olmuş Arslanbey’e gitmeyeli.Doğruyu söylemek gerekirse sahanın bakımlı hali beni çok şaşırttı.
Ben kesin küçük bir orman olmuştur diye düşünüyordum.
![]()
Abi şöyle bir video daha paylaşayımHold çekip asfalt pistin üstüne bence sorunsuz bir şekilde indin diye düşünüyorum @Ali Haydar GÖK.![]()