eyvallah rasim kardeş nasipse mehmet abinin modelinin aynısından geliyor.Rasim Öztürk' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun abi![]()
O Zaman simdiden Hayırlı uğurlu olsunMurat Samastı' Alıntı:eyvallah rasim kardeş nasipse mehmet abinin modelinin aynısından geliyor.
Murat Samastı' Alıntı:...rasimcim anahtar teslim olmaz erhanıma kıyamam o topu mehmet abiye attı![]()
Keşke pas öncesi bir konuşsaydıkERHAN YILMAZ' Alıntı:Bu onuru Kocaeli ekibine paslıyorum
abi bu modelliktik serüvenimde mehmet abi ve sen benim göz bebeğimsiniz.Türker Akgün' Alıntı:Heeeeee yani Erhan'ıma kıyamadım ama Mehmet abiyi affetmem diyorsun Murat öyle mi![]()
![]()
![]()
Şaka bir tarafa sen artık tecrübeli bir modelci kadeşimizsin, 570 senin için çocuk oyuncağı zaten.
Erhan'da az uyanık değil valla.![]()
abi okadarmı kötüyüm ya.Mehmet Kucuksari' Alıntı:Keşke pas öncesi bir konuşsaydık![]()
![]()
![]()
Teşekkürler Emre kendi çapımda toplamaya çalışacam İnş.Emre Kaman' Alıntı:Gule gule kullan Murat [emoji1] Bence sen 570'i tek elle bile toplarsin. [emoji18]
eyvallah Rasim bu formdaki birlik ve herkesin biri birine yardımı inanılmaz hoşuma gidiyor İyiki varsınızRasim Öztürk' Alıntı:Bu aralar montaj işlerine fena halde alıştım, yardım lazımsa![]()