ali yanlız' Alıntı:gecmis olsun kirima neden olan sorun neydi acaba
zafer zgc' Alıntı:Mustafa abi büyük geçmiş olsun![]()
Mustafa Hacılar' Alıntı:Ali heliyi inverte aldım, irtifa kaybetmeye başladı kontrol edemeyince çakıldı, açıkçası beklemediğim birşeydi soğukkanlı olamadım.
sağ olun abitacettin sahin' Alıntı:Mustafa Bey çok geçmişler olsun.
Mehmet üstadım geleneksel mangal ve dumanı yoktu bu defa. Semaver tamamda.
teşekkür ederim, aynenönümüzdeki maçlara bakıcazMustafa Çoban.' Alıntı:Buluşmalarınızın devamını dilerim arkadaşlar görseller içinde teşekkürler Mustafa sanada Geçmiş olsun kardeşim evet böyle şeyler olabiliyor malesef sağlık olsun diyip önümüze bakmak lazım.
kardeşim sağ olasın , kırım hobinin parçası sağlık olsunİbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:Güzel buluşmayı bizlere de yaşattığınız için hepinize teşekkürler
Çok büyük geçmiş olsun Mustafa'm
Adana buluşmasında benim 500lüğü yere çaktığım aklıma geldi birden.
Kuyruk servosu havada infilak edince modeli parçalamıştım.
Ama ne olursa olsun yine de toplayıp değiştirip bir şeyler yapıp devam ediyoruz. Can sağlığı olsun yeter![]()
Aynen Hakan abim sağlık olsunHakan Ülgenalp' Alıntı:Mustafa çok geçmiş olsun...Her model kırılabilir , mühim olan can sağlığı.Model yeniden tamir edilip uçuşlara devam edlir nasıl olsa...
Sağ ol abiEvrim SUTEL' Alıntı:Mustafa cana gelecegine mala gelsin kardesim, gecmis olsun,
aynen kırımı getiren heyecan oldu bence ama alışacağım inşallah düz ters her türlü devamRasim Öztürk' Alıntı:Collective kısmında sıkıntı olmuş gibi... O anın heyecanı da binince, kırım zaten saniyelik olay... Geçmiş olsun tekrardan.