Mustafa fotoğraf yakiyor Masallah. Cok guzel model fotojenikmis de gercekten.Mustafa Hacılar' Alıntı:Kocaeli de uçuşlar hız kesmeden devam ediyor maksat hava trafiği boş kalmasın. Dün buluşmaya katılamadım bugün sıra bende bugün de uçuşlar benden olsun
![]()
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sahada kulaklarını çınlatmıştık Mustafa, neyseki telafi uçuşunu yapmışsın.Mustafa Hacılar' Alıntı:Kocaeli de uçuşlar hız kesmeden devam ediyor maksat hava trafiği boş kalmasın. Dün buluşmaya katılamadım bugün sıra bende bugün de uçuşlar benden olsun![]()
Gözlerimiz seni aradı ama hafta hep beraberiz inşallahMustafa Hacılar' Alıntı:Kocaeli de uçuşlar hız kesmeden devam ediyor maksat hava trafiği boş kalmasın. Dün buluşmaya katılamadım bugün sıra bende bugün de uçuşlar benden olsun![]()
Resim resim içinde gibi olmuşŞafak ALTINTAŞ' Alıntı:Gerçekten çok güzel bi gündü. Epey özlemişiz gerçekten. İnş havalar ısınıyor, her hafta uçarız artık inş
Bi resim de benden![]()
Hakan Ülgenalp' Alıntı:Günün funfly' ı ....:'( :'(
Biz ikinci bir yoldaş modelci bulamıyorken.... :-\
Diğer resimler birazdan Edizbyedz' Alıntı:elinize saglık guzel resimler güzel buluşma olmuş abi , video yok mu video![]()