Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

[Görseller]: Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Günün funfly' ı .... :angry: :'( :'(
Biz ikinci bir yoldaş modelci bulamıyorken.... :-\

Hakan abi az kaldı sabret Allah nasip ederse oraya yerleşeceğim. O zaman hem sen hem ben kurtulmuş olacağız :D

Mehmet abi süper vallahi her zaman ki gibi. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. 500 bi bitse size uçuş alanı fotosu atacağım. Eminim ki hepiniz alana hayran kalacaksınız.

Onur TURAN' Alıntı:
Hakan abi az kaldı sabret Allah nasip ederse oraya yerleşeceğim. O zaman hem sen hem ben kurtulmuş olacağız :D

Mehmet abi süper vallahi her zaman ki gibi. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. 500 bi bitse size uçuş alanı fotosu atacağım. Eminim ki hepiniz alana hayran kalacaksınız.
Yoksa Burdur'a taşınma planımı var Onur :rolleyes:

Oradaki sahayı merakla bekliyoruz :thumbup:

Ne bulusma oldu.yorgunluktan konusamiyorum.katilan herkese teşekkürler.rckolik yasaaa

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Diğer resimler birazdan Ediz :thumbup: Videolar ise Pazartesi ancak :embarras:

sabırsızlıkla beklıyorum emegı gecen herkese tekrardan teşekkurler .

Guzel uctuk [emoji1] ama guzel uctuk...

Onur TURAN' Alıntı:

Hadi bakalım Onur'um , inşallah diyelim, inşallah o günleri de görmek nasip olsun.... :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Yoksa Burdur'a taşınma planımı var Onur :rolleyes:

Oradaki sahayı merakla bekliyoruz :thumbup:

Mehmet abi en büyük hayallerimden birisi Burdur' da yaşamak. An itibariyle çok yaklaştım bunun gerçekleşmesine. Ancak biraz daha sabır gerekiyor.
Sahaya hayran olacaksın abi :) 500 biter bitmez (alyan anahtarlarım sıyırmasaydı büyük oranda bitmiş olurdu) sahada olacağım :)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Hadi bakalım Onur'um , inşallah diyelim, inşallah o günleri de görmek nasip olsun.... :thumbup:

Hakan abi inan ki bu konuda elimden geleni yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Bazı planlarım var. Tutarsa eğer oldu bil :)

Güzel buluşma olmuş herkesin ayaklarına sağlık :thumbup: %p
Videoları bekliyoruz abicim :saygilar:

Sabah sisli bir güne uyandık. Ama allahtan sonradan hava açtı ve sıcaklık yükseldi :thumbup:

Bunu fırsat bilip hemen sahaya geçelim dedik. Gerçi bu hafta ekip epey bir fire verdi :-\ Türker ve Mustafa Hacılar kardeşlerimizin işi vardı. Sağolsun Mustafa Çakmakcı modelsiz de olsa bizleri yanlız bırakmadı :thumbup:

Güzel ve muhabbetli bir günde Şafak ve ben uçuşlarımızı gerçekleştirdik. Çok şükür sorun yaşamadık. Şafak model yeniden havalardaydı %p

Günü ise 2.videoda görüleceği üzere MSH Brain Rescue kurtardı :thumbup:

2njyt00.jpg

nfqtz4.jpg

valla güzel kurtarmış,böyle olunca insanın üniteyi alıp sevesi geliyor :laugh:

ortam modunuz şahane,goblini havda görmekte güzel oldu pası silinmiştir :rolleyes: :laugh:

Ne gündü be :) rescue 2 nci kez kurtarıyor beni.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet kurtarma sistemi olunca insan daha fazla risk alıyor ve pilotaj daha hızlı gelişiyor paylaşım için teşekkürler :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şafak kardeşimiz her yönden maşallah çok güzel bir seviyeye geldi. :bravo:

Modelini topluyor, ayarlarını yapıyor, sim devrede, rescue devrede, pilotaj ilerliyor..... :hoppa: :yuppi: :yuppi:

Ama helici olması en çok bize yaradı, güzel bir arkadaşta kazandık :) Sahada muhabbette çok güzel, haftasonu buluşmalarını gerçekleştirmek için Kocaeli ekibi olarak yeterli sayıyı daha kolay ulaşıyoruz artık. :thumbup:

Mehmet abiyle Kocaeli'de iki kişiyken birimizin bir manisi olsa buluşma riske giriyordu. :rolleyes: Şimdi Şafak, Mustafa Hacılar, Mustafa Çakmak, Emre (henüz ikametgahı alamadık ama) :laugh:

Bu sezon her haftasonu büyük buluşma tadında sanki. :halay: :RCKolik:

Rescue çok güzel iş yapmış bu arada. :coolxf:

Bu hafta katılamadım ama haftaya inşallah beraberiz. Her buluşma gibi bu hafta da güzel geçmiş [emoji122]

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ikameti aldırıcam da, hanımdan korkuyorum ;D