Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Türker abiyi sahada görmek çok güzel :) Elinize sağlık...

Ben de cuma biraz ateş, şimdilerde yine biraz boğaz enfeksiyonları ve ara ara öksürükle idare etmeye çalışıyorum. Çok bi sıkıntı yok henüz yataklara düşmedim :D Hava Emre abinin dediği gibi, balçıkla yaşıyoruz ne tam eriyor ne tam yağıyor...

Oh bee , günler sonra hava müsade vermiş.Elinize sağlık.:thumbup:Bizde yine faaliyet yok maalesef:embarras:
Vay süper inşallah havalar hep böyle olsun siz de hep sahada olun. Elinize sağlık :thumbup:
Teşekkür ederiz arkadaşlar :thumbup:
Ellerinize saglik :thumbup: Bizim de biraz karlar eridi dun ama hepsi eriyemedi, nadiren pozitif degerler gorebiliyoruz :D
Sizin oların pozitifliğini beklemeyin :D Bir haftasonu atlayıp gelin buralara Emre'm :hoppa:
Ben de cuma biraz ateş, şimdilerde yine biraz boğaz enfeksiyonları ve ara ara öksürükle idare etmeye çalışıyorum. Çok bi sıkıntı yok henüz yataklara düşmedim :D Hava Emre abinin dediği gibi, balçıkla yaşıyoruz ne tam eriyor ne tam yağıyor...
Geçmiş olsun Rasim. Bu havalar tam da şifayı kapmak için ideal, dikkat etmek lazım :embarras:

Güneşli ve güzel günü kacirmayalim dedik :hoppa:

aW2pt.jpg
aWaX6.jpg
aW61v.jpg

aWN95.jpg

aWiem.jpg

aWpqH.jpg

Son düzenleme:
Vaay hava gerçekten harikaymış! Orada sizlerle olmak varmış, elinize sağlık :thumbup::halay:

Ortamda sadece uçak oluşu da akıllarda soru işaretleri bırakmıyor değil hani :p

Heh, heh! Hiç kaçarı yok! Etrafı uçakçılarla sarıldı, daha fazla direnemez! Mehmeti de uçakçı yapacaz...