Mehmet Kucuksari
Administrator
Bence harika bir fikir kardeşimSüreci takip edebilmeniz için de birklasiği olarak video serimiz olsun dedim
![]()

Bu arada eski atölyedeki 79 delik icin eski ev sahibinin tepkisini ne oldu
Bence harika bir fikir kardeşimSüreci takip edebilmeniz için de birklasiği olarak video serimiz olsun dedim
![]()
Bence harika bir fikir kardeşimOzlemistik senin videolarını
Bu arada eski atölyedeki 79 delik icin eski ev sahibinin tepkisini ne olduçok merak ediyorum
![]()
Atölye düzenlemek de bir nev-i modelcilik sayılır. Kolaylıklar dilerim. Benim planladığım şeyler hiç bir zaman gerçekleşemedi. Sürekli anlık çözümler bulmak zorunda kaldığım için planlarım da sürekli bir değişim içerisinde.
Kolay gelsin ve yeni atölyen hayırlı olsun @Özgür Evren Varol bey! Videodan sonra aklıma takılan iki soru;
1- Önceden düz zemin gerektiğinde mutfak tezgahını kullanıyordun, şimdi ne kullanacaksın?
2- Garajı atölye olacaksa, araba nerede duracak?
Başka sorum yok! Söz savunmanın...
Özlemiştik gördüğümüze sevindik, yeni atölye de hayırlı uğurlu olsun![]()
1. Dönüş harika oldu ama! Atölye düzeni - pardon, benim açımdan "atölye dağınıklığı"- çözülmesi gereken mühim bir konu. Henüz bundan bin fersah uzaktayım; atölyede her şey her yerde...
2. Tavandaki yükseklik çok cezbediciAsma bir yarım raf mı? Yoksa model gövdeleri için askılık sistemi gibi bir şey falan? Merakla bekliyorum.
3. Bu yerleşkede ahşap inşaat izleyememe ihtimali üzücü...
4. Düz yazı ile de yazabilirdim tabi ki; ama son mesajların gelişine vurdum böyle oldu. Yeni bir akım falan mı zahar dedim, ben de maddelendirdim gitti![]()
Atölyenin batı tarafı kurtarılmış sayılırDün bir miktar temizlik ve düzenleme sonucunda atölyenin Batı tarafında epey bir haraket alanı açabildim ve orta tezgahı da büyük oranda boşaltıp çalışılabilecek hale getirdim
Yoksa bir mini titan V1 E325 ve Ah-1 Super Cobra mı geliyorr![]()
Hadi inşallahMTF’nin yeni yerinden çıkan ilk model hatta ilk iki model helikopter mi olacak yoksa!!
Hem yeni mekan, hem de kobra hayırlı olsun Evren abi![]()
Yeni mekan bana çok güzel geldi şahsen
Hayırlı uğurlu olsun, hepimize.![]()
![]()