Elbette gönderirim ama öncelikle eski bir üyemiz olarak lütfen forum kuralları gereği müsait bir zamanda Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyebilir misin ?merhaba, Müsait zamanda banada gönderebilir misiniz ? teşekkürler
Merhaba Mehmet Bey, Güncelleme sonrası link bekliyorum lakin mesaj gelmedi. Farklı bir konu başlığımı mevcut talep etmemiz için ?Elbette gönderirim ama öncelikle eski bir üyemiz olarak lütfen forum kuralları gereği müsait bir zamanda Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyebilir misin ?
https://www.rckolik.com/forum/konu/...ad-soyad-imza-guncellemeyi-unutmayiniz.17187/
Kusura bakmayın Cenk beyMerhaba Mehmet Bey, Güncelleme sonrası link bekliyorum lakin mesaj gelmedi. Farklı bir konu başlığımı mevcut talep etmemiz için ?
RF linkleri de gönderilmiştirMerhaba Mehmet Bey tekrardan.. linkler için teşekkürler fakat sanırım benim kumandamla sadece real flight çalışıyor.. Art-tech .. müsait zamanda paylaşabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler
''THK Simulasyon kumandası ile RF 4.5 kullanabilirsiniz.''
Özelden gönderilmiştirMerhaba,
@Mehmet Kucuksari Bey, uygun zamanınızda PhoenixRC için benimle link paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.
Özelden gönderilmiştir.PhoenixRC için benimle link paylaşabilir misiniz![]()
Özelden gönderilmiştir.merhabalar mehmet abi Phoenix4 ve rf 4.5 in linkleri varmıdır ? yardımcı olabilir misiniz ? e