- İlgi Alanı
- Uçak
Çıta almam lazım, parçaları içerdeki köşelerden sağlamlaştırmak için. Şimdilik öylesine tutturdum. Motivasyon şeysi niyetine 
Bu boyutta kanat uçlarına birer navigasyon lambası, bir ya da iki tane de gövdeye beacon düşünülebilir. Sol kanada landing light olabilir. Tüm bunları kablolamak lazım öncelikle.Sen bana ışıklandırma için neler almam gerektiğini söyle ki, kaplama öncesi hazır olsun.
Beklemekten sıkılırsam çöpe atarım...![]()
Hevesini kırmak istemem ama uçağın boyutu, havada fazla oynak ve hareketli olmasına yol açıyor. Bu da gece uçuşu için büyük handikap. Mutlaka yapacağım diyorsan dikey stabdan uçağın üst kısmını aydınlatma sevdasından vazgeçmelisin. Çünkü normal bir uçuşta uçağın üst yüzeyini göremezsin. Sana lazım olan şeyler; - kanat uçlarını tanımak, - gövdeyi yandan aydınlatılmış olarak görmek, - mümkün olursa kuyruğu bir beyaz ışıkla işaretlemek.Navigasyon, Beacon ve Landing Light yanı sıra yatay stab uçlarına, gövdeyi aydınlatacak şekilde konumlandırılmış, ve dikey stab'ın üzerine de bir tane, üstten uçağı aydınlayabilecrk şekilde yerleştirilmiş ışıklar da gece uçuşu için süper olur diye düşünüyorum.
Kablo kolay, nasıl LED'ler almam lazım? Onu bilmiyorum. Bütün bunlara bir de kontrolcü devre gerekecek...
Yahu bırak denesin. Sonuçta benim dediğimi yapacak.![]()
Pek anlamasam da bence de harika duruyor abiÇıta almam lazım, parçaları içerdeki köşelerden sağlamlaştırmak için. Şimdilik öylesine tutturdum. Motivasyon şeysi niyetine![]()
Pek anlamasam da bence de harika duruyor abi![]()
Bu kadar mütevazi olma abiSevgili adminim, ben de pek anlamıyorum aslında. Öylesine giriştim. Hep beraber sonucu göreceğiz. .
Ben tanıyorum. Bir şeyden anlamaz o!Bu kadar mütevazi olma abiSeni tanımayan ve bu mesajı okuyanlar gerçek zannedecek
![]()