RC Model ve Ekipman Taşıma Çantalarımız

Yarında uçuşa gidecektim iyi oldu toparlandığımız. :D

Senin cozum de oldukça guzel ve pratikmis Arda. Sadece ağırlığı düşürmek adına kumanda cantasi olarak HK'nin çantasını tavsiye edeceğim. 2 yıldır kullandığım bu çanta özellikle hafif oldugu ıcın benim 1 numaralı tercihim :)

Yarın ıcın de şimdiden keyifli uçuşlar. Video çekmeyi unutmayalım lütfen :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arda Erkan' Alıntı:
Yarında uçuşa gidecektim iyi oldu toparlandığımız. :D
Bir elde model, bir elde çanta işlem tamam. :thumbup:

Birde evden çıkarken Burak'a alo dedin mi yakarız pilleri diyorsun yani Arda. :yuppi: :halay: :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Senin cozum de oldukça guzel ve pratikmis Arda. Sadece ağırlığı düşürmek adına kumanda cantasi olarak HK'nin çantasını tavsiye edeceğim. 2 yıldır kullandığım bu çanta özellikle hafif oldugu ıcın benim 1 numaralı tercihim :)

Yarın ıcın de şimdiden keyifli uçuşlar. Video çekmeyi unutmayalım lütfen :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi biraz daha yaza doğru bir yenilik yapmayı düşünüyorum. Benimde aklımda sendeki model. :thumbup:

Türker Akgün' Alıntı:
Bir elde model, bir elde çanta işlem tamam. :thumbup:

Birde evden çıkarken Burak'a alo dedin mi yakarız pilleri diyorsun yani Arda. :yuppi: :halay: :halay:

Aynen abi ;D :halay:

Arda Erkan' Alıntı:
Abi biraz daha yaza doğru bir yenilik yapmayı düşünüyorum. Benimde aklımda sendeki model. :thumbup:
Bu cümleyi nere çeksen gider ;D
Kumanda çantası modelimi yoksaaaaa bir 800extrem model mi hangisi acep :laugh:
İşin şakası senin uçuşa gidiş de pratikmiş kardeşim.
Kazasız kırımsız inşallah :saygilar:

Yeni çanta hayırlı olsun :bravo:
Hem kumanda, hem de model için ikisini de halletmiş oldun :halay:
Model tam sığmış olmasına rağmen maşallah model kadar da malzeme çıkardın içinden :laugh:
Güle güle kullan kardeşim :saygilar:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Ben ikinci bölümünü çektim :laugh:
Tekrar hayırlı olsun Rasim :thumbup: Tam da olsa model girmiş ya önemli olan bu :halay:

Align çantalarını kalite olarak beğeniyorum, standard güzel çanta yapıyorlar %p Güzel günlerde kullanman dileğiyle :yuppi:

Bu fotoğraflar da benden.Buna ek olarak çantada anahtarlı kilit sistemi var. :saygilar:

12768280_1743542172543817_6277122548050284500_o_zps2nufyauw.jpg
12778696_1743542099210491_3626635799903906265_o_zpszc025lib.jpg

Tamer Öztürk' Alıntı:
Bu fotoğraflar da benden.Buna ek olarak çantada anahtarlı kilit sistemi var. :saygilar:
Turnigy bu çantası da Kumanda çantası olarak gayet kullanışlı ;)

Şahsen Turnigy'nin ürünlerini seviyorum.Oldukça kaliteli ve ihtiyacımı karşılıyor.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.