Rc Soaraction // Balsa Trainer

Omer Erkan' Alıntı:
Balsanın eni standarttır. Sen balsanın eni kadar parçalar kesip, gövdeye yan yana yapıştıracaksın. Tabii gövde yanları ara bölmeler ile birleştirilmiş olacak.
Anladım Ömer abi, bilgi için teşekkürler :saygilar:

Re-maiden bugün gerçekleşti. 2200 mah lipo ile uçuş gerçekleştirdim. Eskisi gibi uçtu :halay:
Not: video var en kısa zamanda eklenecek

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp

Kadir Kurt' Alıntı:
Re-maiden bugün gerçekleşti. 2200 mah lipo ile uçuş gerçekleştirdim. Eskisi gibi uçtu :halay:
Not: video var en kısa zamanda eklenecek
Demek tahminler tuttu ve tamir sonrası model canavar gibi :thumbup: :bravo: Videosunu da merakla bekliyoruz Kadir ;)

Kalabalık buluşma yaptığımız gün iniş sırasında manda dışkısına çarpmıştım. İniş takımı sağlam yamuldu ve gövde ile bağlantı yeri kırılmıştı. ;D
Kırılan yeri temizleyip beyaz tutkal ile yapıştırdım. Elimde işkence olmadığı için elde ne varsa ağırlık olarak koydum. :D

r_p20180809101811_5b6ff99b9061e.jpg

r_p20180808203101_5b6ff98dd9f34.jpg

r_p20180809103153_5b6ff9a51e23d.jpg

Tamirden sonraki uçuş.

Son düzenleme:
Garipçe de çokça beslerler.Mübarek hayvan çamura bayıldığı için tezeği de kerpiç gibi olmuş zahar.:lol::lol:
Geçmiş olsun Kadir , sen o modeli yine ayaklandırırsın ama bence tezeğinden çok kendilerine dikkat et , zira bilmeyenler için söyleyeyim , mandalar inek gibi evcil bir hayvan gibi görünseler de , içlerinde hep yabani bir huy barındırırlar ve ikili karşılaşmalarda o kadar masum olmayabilirler , yani sen aslında onun tezeğine çarpıp uçağını kırarken aslında onun bölgesini işgal etmiş ve her an defedilmesi gereken bir yabancı muamelesi görebilirsin.Amman dikkat diyorum :lollol:

Garipçe de çokça beslerler.Mübarek hayvan çamura bayıldığı için tezeği de kerpiç gibi olmuş zahar.:lol::lol:
Geçmiş olsun Kadir , sen o modeli yine ayaklandırırsın ama bence tezeğinden çok kendilerine dikkat et , zira bilmeyenler için söyleyeyim , mandalar inek gibi evcil bir hayvan gibi görünseler de , içlerinde hep yabani bir huy barındırırlar ve ikili karşılaşmalarda o kadar masum olmayabilirler , yani sen aslında onun tezeğine çarpıp uçağını kırarken aslında onun bölgesini işgal etmiş ve her an defedilmesi gereken bir yabancı muamelesi görebilirsin.Amman dikkat diyorum :lollol:
Aynen Hakan abi, ikili karsilasmadan uzak durmak gerek ne olur ne olmaz. Onlar olduğu zaman kenara çekiliyoruz bizde ;D

• Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp