Mehmet Kucuksari
Administrator
Özelden gönderilmiştirlink mevcutsa alabilir miyim teşekkürler

Özelden gönderilmiştirlink mevcutsa alabilir miyim teşekkürler
Ben de sim e yeni başlayacak birisi olarak bu cümleyi kurabilmeyi dört gözle bekliyorumGüle güle kullanın. İnsan ilk yüklerken çok heves ediyor sonra da üşeniyor SIM çalışmaya![]()
Özelden gönderilmiştir![]()
Teşekkürler Oğuz, sana da kolay gelsinAbi selamlar kolay gelsin. Ben de bir sürü simülatör denedim ve yükleyip çalıştıramadım. Sana zahmet olmazsa bana da link atabilir misin? sürümleri önemli değil pc yenileri de kaldırır. Maksat antrenman olsunşimdiden teşekkür ederim
![]()
Ozelden gönderilmiştirMerhaba, size zahmet bana da link gonderebilir misiniz?
Özelden gönderilmiştirKolay gelsin. Real Flight 7 DVD sinde cizik olduğundan dolayı yükleyemedim. Serialim var ama kurulum programım yok. Bana da link atabilir misin abi? Şimdiden teşekkürler.
Özelden linkler gönderilmiştirMerhaba Dvd okuyucumda arıza var güncel link paylaşabilir misiniz?
merhaba,Özelden linkler gönderilmiştir![]()
Öncelikle şu mesajda belirttiğim şekilde profil bilginizi güncelleyiniz. Link göndermek basit, sorun değilmerhaba,
cd rom olmadığı için rf7 yi yukleyemiyorum. link gönderebilirmisiniz. tesekkurler.
Linkler özelden gönderilmiştirmerhaba,
cd rom olmadığı için rf7 yi yukleyemiyorum. link gönderebilirmisiniz. tesekkurler.
Özelden gönderilmiştirMerhaba, link rica edebilir miyim?