Real Flight / Phoenix Simulator Programlarını Nereden , Nasıl Temin Edebilirim ?
Bizler teşekkür ederiz arkadaşlar. Her ikinize de kolay gelsin
Bizler teşekkür ederiz arkadaşlar. Her ikinize de kolay gelsin
Atakan Ural' Alıntı:phoenix rc 3.0 ın 17 ana dosyasını indirdim fakat birsürü setup var hangilerini yükleyeceğiz. ve .rar şifresi istiyor yardımlarınızı bekliyorum.
Şu konudaki videolar ve indirdiğin dosyaların içinden çıkan PDF tüm detaylar olması lazım AtakanAtakan Ural' Alıntı:Mehmet abi merhabalar .![]()
phoenix rc 3.0 ana dosyalarını indirdim herşeyi tamı tamına yaptım fakat launcher da ''Run Phoenix '' butonuna bastığım zaman hata veriyor kapatıyor launcheri yardımcı olabilir misin . yalnız talimatlarda 19 tane dosya var ama o ana linkte 17 tane var o yüzden midir yardımcı olur musun saygılar![]()
İnan hiç bir şey hatırlamıyorum :-\ Bu durumda bir de Real Flight 4.5 indirip, kurmayı bir deneAtakan Ural' Alıntı:Mehmet abi 19 tane dosya olması lazım kurulum pdf sinde öyle gösteriyor benim indirdiğim linkte ise 17 dosya var ne yapmalıyız . nasıl temin edebiliriz 2 dosyayı.
Şafak ALTINTAŞ' Alıntı:Atakan, emulatorü yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
CEM T' Alıntı:Şafak Merhaba,
PHNX 5 - 5.5 ve RF 7 - 7.5 için emulator nasıl buluruz ? ( dongle sız kullanmak için )
Teşekkürler...
Pack cok da kritik degil zaten. Ilave pist ve model geliyor sadece.Atakan Ural' Alıntı:denedim o olmadı real flight g4 ü kurdum takır takır çalışıyor maşallah. yalnız real flight g4 ün 3 - 4 - 5 ex packleri niye yok .
sami mutlu' Alıntı:Phoneix 3.0 indiremiyorum yardımcı olabilir misiniz?