Özelden gönderilmiştir.Üstadım
Ben de yeni başlamayı planlıyorum. Linkleri gönderebilir misiniz bana da?

Özelden gönderilmiştir.Üstadım
Ben de yeni başlamayı planlıyorum. Linkleri gönderebilir misiniz bana da?
Özelden gönderilmiştir.Merhabalar, linkleri bana da gönderebilir misiniz? Teşekkürler![]()
Linkleri bir an önce almak için 10 dakika içinde 3 farklı konuya aynı mesaj yazmanız işe yaradı mı peki ?merhaba indirme linki alabilir miyim? teşekkürler
ben 3 konuya mesaj attığımın farkında değildim. hatta ilk aşamada yazıyorum neden yazdığım gitmiyor diye düşünmüştüm. kasıtlı bir şey değildi özür dilerim. siz de hemen hükme varıp beni terslemişsiniz. Noldu işe yaradı mı peki mutlu oldunuz mu?Linkleri bir an önce almak için 10 dakika içinde 3 farklı konuya aynı mesaj yazmanız işe yaradı mı peki ?
Özelden gönderilmiştir.Merhabalar Mehmet bey, linkleri bana da atabilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim.
Özelden cevap verilmiştir.Selamlar. Real flight ve phoenix linklerini rica etsem atabilir misiniz? Kumanda flysky fs-i6x
TEŞEKÜRLER
Özelden gönderilmiştir.Real flight ve phoenix linklerini rica etsem atabilir misiniz?
TEŞEKÜRLER
Linkler özelden gönderilmiştir.Merhabalar linkleri bende rica edebilirmiyim birde, phoenixi kurdum flysky fs-i6x kumandamı mikrofon girişi ile bağladım programa nasıl tanıtabilirim? AeroflyRc 7 için SmartProPlus kullanıyorum sorun olmuyor onda.