Adil Ertuğrul Kaya
Çalışkan Uye
Hocam bana da Real flight linki lazım ama herkese özelden göndermişsiniz direk link bırakırsanız buraya size zahmet olmasın diye söylüyorum. Tabi linkin gizli kalması için ise o ayrı.Özelden gönderilmiştir.![]()
Hocam bana da Real flight linki lazım ama herkese özelden göndermişsiniz direk link bırakırsanız buraya size zahmet olmasın diye söylüyorum. Tabi linkin gizli kalması için ise o ayrı.Özelden gönderilmiştir.![]()
Bir de bir sorum olacak size: FlySky i6x kumandayı donglesiz kullanamıyor muyuz? Riskli falan demişsiniz ama ne gibi bir risk oluyor?Özelden gönderilmiştir.![]()
Tam olarak nerede kullanılmış bu ifade ? Ben demiş isem inan hatırlamıyorum.Bir de bir sorum olacak size: FlySky i6x kumandayı donglesiz kullanamıyor muyuz? Riskli falan demişsiniz ama ne gibi bir risk oluyor?
Merhabalar,Tam olarak nerede kullanılmış bu ifade ? Ben demiş isem inan hatırlamıyorum.
Büyük ihtimal dongle yerine PC ses çıkışına bağlantı için söylenmiştir bu ifade. Risk ise PC ses çıkışını bozabilirsiniz. Bir de her zaman yüzde yüz sağlıklı çalışmayabiliyor diye hatırlıyorum.
Bu arada indirme linkler size de özelden gönderilmiştir.![]()
Çöm teşekkürler. Yoğun ama iyiyiz çok şükür. İnşallah sizler de iyisinizdir. Linkler özelden mesaj olarak gönderilmiştir.Merhabalar, Umarım iyisinizdir.
Rica etsem bana da gönderir misiniz linkleri? Teşekkür ederim.![]()
Özelden gönderilmiştir.iyi günler üstadım, güncel simülatör linki paylaşabilir misiniz?
Özelden gönderilmiştir.Üstadım hayırlı günler.
Rica etsem bende güncel simulator linkini alabilir miyim ?
Özelden gönderilmiştir.Hocam merhabalar. simülatör programı için link gönderebilir misiz?
Özelden gönderilmiştir.