Volkan Arslan
Yeni Uye
Merhabalar. Forumda yeni üyenizim. PhoenixRC similatörü kurdum kullanıyorum. Real Flight için link gönderebilirseniz çok sevinirim. İyi günler diliyorum.
Özelden gönderilmiştir.Merhabalar. Forumda yeni üyenizim. PhoenixRC similatörü kurdum kullanıyorum. Real Flight için link gönderebilirseniz çok sevinirim. İyi günler diliyorum.
merhaba mehmet hocam rica etsem phoenix link alabilir miyimÖzelden gönderilmiştir.![]()
Özelden gönderilmiştir.merhaba
merhaba mehmet hocam rica etsem phoenix link alabilir miyim
Özelden gönderilmiştir.merhabalar mehmet bey güncel real flıght kurulum linklerini alabilir miyim
merhaba mehmet bey bana da real flight dosyalarını gönderebilir misinizÖzelden gönderilmiştir.![]()
Özelden gönderilmiştir.merhaba mehmet bey bana da real flight dosyalarını gönderebilir misiniz
Elimizde bulunan tüm versiyonlar özelden gönderilmiştir.Merhaba Mehmet Bey, Real Flight kurmak istiyorum elimde kendi kumandası mevcut fakat kurulum dvd sini bulamadım maalesef. Dosyaları iletmeniz mümkün mü?
Yanında gelen kablo ile kullanılabiliyormuş.Merhabalar elimde flysky i6x mevcut RF ve phonix i denemek istiyorum link konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Ama elimde dongle yada başka bir sim kumandası yok sadece flysky i6x Usbden kullanacağım bu mümkün mü ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yazılım linklerini özelden gönderiyorum. PC bağlantısı için kablo almanız gerekiyor. Şu konuya bakabilirsiniz.Simülatör çalışmak istiyorum, satın almaya gerek var mı yoksa başka türlü temin edebilir miyim
At9s pro uzaktan kumandam var bağlantı için dongle gerekiyor mu yada direk bağlanabiliyor mu bilginiz var mı