Özelden gönderildiMehmet Bey merhaba, Link alabilirmiyim ?

Özelden gönderildiMehmet Bey merhaba, Link alabilirmiyim ?
RF 3.5 ne yazık ki elimizde yok. RF4.5 onun yerine geçecektir. Özelden hem RF4.5 hem de RF 7 linklerini gönderdimmehmet abi indirme linklerine ulaşamıyorum rf 3,5 olanı indirmek istiyorumda
TEŞEKÜRLER ABİRF 3.5 ne yazık ki elimizde yok. RF4.5 onun yerine geçecektir. Özelden hem RF4.5 hem de RF 7 linklerini gönderdim![]()
Özelden cevap verilmiştir6ch icin tecrube kazanabilmem adina bende linkleri rica edebilirmiyim ?
Özelden gönderilmiştirTeknofest yarışmasına hazırlanıyoruz 10 kişilik bir mühendis adayı ekibimiz var uçağın kaba montajı aerodinamik hesapları elektronik kısımları bitirdik lakin pilotaj için hiç tecrübemiz yok uçağımızı kırıma uğratmadan biraz tecrübe kazanmak için linkleri rica edebilir miyim @Mehmet Kucuksari hocam.
hocam bende rf 7.5 için link istiyorum özelden yazdım önce kusura bakmayın. Önce buradan ulaşmak gerekiyormuş galibaÖzelden gönderilmiştir![]()
Özelden gönderildihocam bende rf 7.5 için link istiyorum özelden yazdım önce kusura bakmayın. Önce buradan ulaşmak gerekiyormuş galiba
THK Simulasyon kumandası ile RF 4.5 kullanabilirsiniz. Linkleri özelden gönderiyorum. Kurulum detaylarını da ekte bulabilirsinizMehmet bey merhaba
bende de THK dan yıllar önce aldığım SİMULATÖR kumandası var. Bununla hangi simulatörü kullabilirim? bununla ilgili linki ve aktivasyonu gönderebilir misiniz?
teşekkür ederim.....![]()
Kumandanızın linki var mı ?elimdeki simulatör programı ve kumandası bu;