Az önce özelden mesaj olarak gönderdim Atilla bey.Real Flight G4 indirmek istedim ama linkler pasif duruma düşmüş. Rica etsem, bu kumanda ile kullanabileceğim Similator program linklerini paylaşır mısınız.
Az önce özelden mesaj olarak gönderdim Atilla bey.
Öncelikle rica etsek forum kuralları gereği müsait bir zamanda Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyebilir misin ?bende alabilir miyim yeni linkleri
Güncelleme yaptım.Öncelikle rica etsek forum kuralları gereği müsait bir zamanda Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyebilir misin ?
http://www.rckolik.com/forum/konu/e...ad-soyad-imza-guncellemeyi-unutmayiniz.17187/
Bunlardaki Multikopter özelliği bildiğim kadarıyla zayıf.Merhabalar bende multicopter için simulator programı arıyordum tavsiye edilenler sanırım Phonix ve Real Flight ne tavsiye edersiniz. varsa link rica edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler..
Hele siz forum kuralları gereği müsait bir zamanda Profilinizdeki Kullanıcı Ad-Soyadınızı güncelleyin, hemen gönderelimslm.
hocam banada linkleri gönderebilirmisiniz?tşk.
Özelden linkler gönderilmiştir.Mehmet bey merhaba simülasyon programına ihtiyacım var rica etsem yardımcı olabilir misiniz, iyi bir bilgisayarım var programı kullanırken sorun yaşayacağımı sanmıyorum şimdiden teşekkür ederim.
Özelden linkler gönderilmiştir.