İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:Eyvallah kardesim
bende ariyom ariyom hep 502 cikiyo.
sabah uyguladim simdi de bir pil uctum geldim tas gibi olmus masallah![]()
Arda Erkan' Alıntı:![]()
![]()
Abi 450 için konu açıyordum 400 yüzden çıktı galiba 402.
Hadi gözün aydın diyelim o zaman.Sana extra bir uyarıda bulunayım aklıma gelmişken trex 500 lerin kronik sıkıntısı kuyruk pal tutucusu atması.
İnşallah olmaz ama ben yinede uyarıda bulunmak istedim.Paniklemeden holdu çek ve otorotasyon yap.
İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:Simdi konuyu şaşkınlıkla okudum inan Arda
bi kontrol edeyim bakalim.
Vidalarin sıkılmasıni konuda bahsedildigi gibi yapmistim ama yine de bir kontrol edelim bakalim.
ben artik korkarak ucarim heralde Ama soylemen iyi oldu modeli cok yaklastirmam kendime.
Kesinlikle olacagi varsa oluyor zaten. Bu durum baska modeller icin de gecerliArda Erkan' Alıntı:Abi modeli pek kendi hizanda tutma sorun olmaz inşallah Allahın izniyle.
Sadece pilotajına etki etmesine izin vermeyecek şekilde tedbirli ol. Uçuşunu kısıtlama.![]()
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Kesinlikle olacagi varsa oluyor zaten. Bu durum baska modeller icin de gecerliBu nedenle ucus sirasinda gerekli tedbirleri alip, ucusu rahat yapmak gerekiyor
![]()
Arda Erkan' Alıntı:Abi modeli pek kendi hizanda tutma sorun olmaz inşallah Allahın izniyle.
Sadece pilotajına etki etmesine izin vermeyecek şekilde tedbirli ol. Uçuşunu kısıtlama.![]()
Havada bozuldu Ali abi. Yuvasında boşa dönmesi falan olmadı. Ben ondan korkuyodum ama demek ki gayet güzel sabitlemişim değistirirken.Ferid senin kırımın sebebi, One way rulmanın bozulması mı? Yoksa kendi yuvasında boşa dönmesi mi?
Boyle bir sey yapacaksan 4 degil 3 yerden 120 derece aralikla yapmani tavsiye ederim. Ama yerinde olsam yeni bir hub alirdim![]()
yenisini almayı düşünüyorum Emre abi. Eger Ali abinin de dediği gibi malzemeyi zayıflatacaksa 2 tarafdan deleyimmi? Peki 4 degil de 3 taraflı olmasının artısı ne?