Sumer Yamaner
Moderator
- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Valla sizi kışkırtıyor gibi olmayayım, ama pilotun ceketini ve pilot başlığını da eşim dikti. Hem de özene bezene deriden! Üşümesin diye atkısını da bağladı
Valla sizi kışkırtıyor gibi olmayayım, ama pilotun ceketini ve pilot başlığını da eşim dikti. Hem de özene bezene deriden! Üşümesin diye atkısını da bağladı:
![]()

Endişe demeyelim de deney diyelim. Aileronlar gövde ekseninin epey üzerinde. Üstten kanatlı birçok modelin de üzerinde. Uçağı aileron ile sağ-sola yatırırken gövde ekseninde yatış yapmasını hedefliyorum. Daha önce hiç diferansiyel ayar kullanmadım. Bu uçakta deneyeyim diye düşünüyorum.Abi modelin hayırlı olsun, eşten gelen hediyeler de daha bir keyifli uçuruluyor![]()
Bu tayyareyi seviyor olmama rağmen bir uçak için üç kanat yapmak ve sahaya taşımak benim tembel bünyeme aykırı geliyor
Aileronlar ile ilgili çekinceni pek anlayamadım açıkçası, biraz daha detaylandırırsan sevinirim, meraklandım...
Keyifli uçuşlar![]()
Offf duyan da her uçuşta ip gibi tonolar atıyor falan zannedecek!Endişe demeyelim de deney diyelim. Aileronlar gövde ekseninin epey üzerinde. Üstten kanatlı birçok modelin de üzerinde. Uçağı aileron ile sağ-sola yatırırken gövde ekseninde yatış yapmasını hedefliyorum. Daha önce hiç diferansiyel ayar kullanmadım. Bu uçakta deneyeyim diye düşünüyorum.
Büyüyünce ben de böyle uçacağım (bkz. 2.20'den itibaren tonoya özellikle dikkat):Offf duyan da her uçuşta ip gibi tonolar atıyor falan zannedecek!![]()
Ya Deniz süper olmuş güle güle kırımsız günlerde uçur inşallah.Pilotta ceketi ve şapkasıyla tam baron valla.![]()
Red Baron ile geçtiğimiz pazar günü çok acemice ve çok moral bozucu bir kalkış yapmaya kalktım. Kalkamadığım gibi pistten çıktım. Kendime çok kızgınım hala. Videosunu Sümer abi çekti diye hatırlıyorum. Eve gelince hanımdan da sağlam bir fırça yedim. Neyseki hasar ciddi değil. Bu pazara kadar yetiştireceğim hayırlısıyla.....