Güzel uçuşNitrolu uçuşlarımdan Phoenix Classic Trainer...
Bu trainerde kişilik sorunu var, kendini fun fly zannediyor
İlk uçurduğum teyyareydi, 1997 senesinde bununla öğrenmiştim uçuşu. Ben artık kendim uçar hale geldiğimde uçak artık tamir edilmekten japon üzeri kaplama haline gelmişti.Nitrolu uçuşlarımdan Phoenix Classic Trainer...
Elinize sağlık.Yeni basit bir strafor kanat kesici yaptım...
Teşekkürler...Yorum ve ilgi için ayrıca Teşekkürler...?Elinize sağlık.
Straforun tel üzerinde kalan atıklarının yanmasından dolayı çıkan dumanı sizden uzaklaştıracak yandan üfleyen bir fan / vantilatör vs. kullandığınızı sanıyorum. Videoda Görünmüyor.
Lehim yaparken ve bu benzer durumlarda çıkan dumanın tehlikesini sanırım çoğumuz biliyordur.
Kolay gelsin.![]()
Bu köpüğü nereden aldınız? Hiçbir yerde bulamıyorum sadece pembe olanlardan var. İnternette de çok aradım ama pürüzsüz satılmıyor hepsi oluklu.Kanat Kesimim...
Elinize sağlık. Bu alette simetrik olmayan kanat kesmek biraz tecrübe istiyor sanırım. Merkez sinirle uç sinirin boyları farklı olduğundan kesiciyi dengeli çekmek biraz maharet gerektiriyor.Kanat Kesimim...
Bu malzeme bir söve malzemesiydi bana bir arkadaş işime yarar diye vermişti...Kaya şeklinde bir malzemeydi ben onu 3.5cm olarak kesip kullandım...kaan can'ın da bahsettiği gibi köpüğü nereden temin edebiliriz
Teşekkürler...Aynen bir extra kanadı kesmek biraz daha incelik isteyen bir durum...Elinize sağlık. Bu alette simetrik olmayan kanat kesmek biraz tecrübe istiyor sanırım. Merkez sinirle uç sinirin boyları farklı olduğundan kesiciyi dengeli çekmek biraz maharet gerektiriyor.