Kendi yapımlarımdan olan Extra 300S Uçuş...Arşivden Yıl 2010....
Elinize sağlık başarılar diliyorum. Yapımı konusunda yardımcı olabilir misiniz. Yapmak istiyorum. Ölçüler ve kullanılan malzemeler. Malzemelerim yerleştirdiğiniz yerleri açıklama şansınız varmı teşekkür ederim. ?Arkadaşlar modellerim ile yaptığım Uçuş videolarımı elimden geldiğince buradan paylaşmaya çalışacağım...
En yeni uçuşumla başlayalım...
F-22 Raptor...
Teşekkürler...Benim yotube kanalımda ki videolarda modelin yapım videosu modelin planı ve başka yapımlarda orada bulabilirsiniz...F-22 nin yapım videosunu alta ekliyorum diğer yapım ve uçuşları kanaldan bakabilirsiniz...Elinize sağlık başarılar diliyorum. Yapımı konusunda yardımcı olabilir misiniz. Yapmak istiyorum. Ölçüler ve kullanılan malzemeler. Malzemelerim yerleştirdiğiniz yerleri açıklama şansınız varmı teşekkür ederim. ?
Teşekkürler...Tebrikler, harika bir model, harika bir uçuş ve harika bir iniş!
Kanat güçlendi ve kontroller daha iyi oldu bence...Az önce youtubeda seyretmiştim. Farkı hakkındaki düç[UWSL]üncelerini merak ediyorum.[/UWSL]
Düz kanat güçsüzdü ve esnekti ayrıca ince bir kanat profili kontrolleri hassas yaptığını düşünüyorum bu şekilde kontrolde daha iyi sanki...Elinize sağlık.
Düz (profilsiz) kanat ile kfm 4 profil farklı uçuş karekteristiği sergiliyor m?