Türker Akgün
Moderator
Geçmiş olsun kardeşim. Pek fazla maddi kayba uğramadan atlatacaksın inşallah ama yaşanan sinirsel yıpranma malesef her durumda eksi yazılıyor. 
Bu ne zaman oldu ?2 adet 4s 1500 mah pil almıştım dron için aliexpressten, onu bile yasaklı mal diye geri gönderdiler, paramı da alamadım öğrenci halimle 250 liram yandı, geri gittiğini de söyleyemem ama neyse
Gerçekten çok enteresanVe gümrük işlemi kendim yaptırmama rağmen 10 günlük ardiye ücreti aldılar eğer kendileri yaparsa ardiye ücreti yokmuş onların yapacağı işi hem kendin yap hemde bekleme parası öde yani DHL ile sipariş verecek hobi arkadaşlarım İki kere düşünsün
Bu hiç normal değil çünkü ben 4 adet 6S 3300Mah lipo mu 2019-12-25 04:41 tarihinde sipariş vermişim ve 27 Jan 2020 09:41 tarihinde teslim almışım . Böyle sıkıntı yaşadığınız durumlarda aliexpresse mutlaka bir itiraz ( dispute ) başvurusunda bulunun .6 ayı temiz
çok fazla uğraştım karşıma bot çıkıyor artık, mail olayına da başvurdum, satıcıyla da konuştum, maalesef çözüm alamadım, ben peşpeşe 2 set aldım gelmeyeni onaylamışım ondan sıkıntı olur bende de aptallık varBu hiç normal değil çünkü ben 4 adet 6S 3300Mah lipo mu 2019-12-25 04:41 tarihinde sipariş vermişim ve 27 Jan 2020 09:41 tarihinde teslim almışım . Böyle sıkıntı yaşadığınız durumlarda aliexpresse mutlaka bir itiraz ( dispute ) başvurusunda bulunun .