Küçük kırım sonrası yeniden toplandı ve yıllardır vitrinde dinleniyor ? Arada büyük buluşmalara resim amaçlı sahaya götürüp hava aldırıyorum ??Mehmet abi senin logo 800 nerelerde ? Yıllardır ses seda yokYada ben kaçırmış olabilirim.
Küçük kırım sonrası yeniden toplandı ve yıllardır vitrinde dinleniyor ? Arada büyük buluşmalara resim amaçlı sahaya götürüp hava aldırıyorum ??Mehmet abi senin logo 800 nerelerde ? Yıllardır ses seda yokYada ben kaçırmış olabilirim.
29 Temmuz tarihli siparişim 26 Ağustos'ta elime geçti.Bu vergi muafiyetinin kaldırılması mevzusundan sonra yeni gelişmeler var mı? Benim gözlemlediğim, mayıs ayında bir bocalama oldu. Mayıs siparişlerinin gelmesi 2-3 ayı buldu. Ama sanki şu an tekrar hızlandı gibi. Ne dersiniz? Özellikle Aliekspress'ten bir kaç almam gereken ürün var. Aliekspressten son 1-2 ay içinde alışveriş yapan oldu mu?
Bizim yurtdışından aldığımız neredeyse hiçbir şeyi buradaki "yerli girişimci" ithal etmez. Edemez aslında. Ayrıca bence birçoğumuz (en azından ben) doğrudan görüp, elinde tutup satın alabileceği ya da ertesi gün eline ulaşabilecek şekildeki bir malzemeyi yurt içinden almayı tercih eder. Ama örneğin Aliexpress'ten 20 liraya aldığım bir ürün burada 50 liraya satılıyorsa orada durmak gerekir.Valla artık geldiğine şükredelim diyorum. Yakında yerli giriçmciyi destekleyelim diye yurt dışı alışverişine de sınırlama gelmesinden çok korkuyorum.
Tam da dediğin gibi oluyor abi aslında.Bizim yurtdışından aldığımız neredeyse hiçbir şeyi buradaki "yerli girişimci" ithal etmez. Edemez aslında. Ayrıca bence birçoğumuz (en azından ben) doğrudan görüp, elinde tutup satın alabileceği ya da ertesi gün eline ulaşabilecek şekildeki bir malzemeyi yurt içinden almayı tercih eder. Ama örneğin Aliexpress'ten 20 liraya aldığım bir ürün burada 50 liraya satılıyorsa orada durmak gerekir.
Bahse girerim ki n11'den 750liraya alacağın üründen bir iki cıvata, somun vs de eksik çıkacaktır!Tam da dediğin gibi oluyor abi aslında.
Mesela evdeki bisiklete hobi olarak elektirikli dönüşüm kiti alıp yapayım dedim, hemde evdeki koca, koca 5000 pilleri değerlendirmiş olurum dedim.
Bu - bangood fiyatı
[TRY404.33 54% OFF]36 V 250 W Elektrikli Bisiklet Dönüşüm Scooter Motor Denetleyici Kit Için 22-28 inç Sıradan Bisiklet Elektrikli Scooterlar from Otomobiller & Motosikletler on banggood.com
https://banggood.app.link/QOKBpqVlXZ
Bu-Türkiye fiyatı. https://m.n11.com/elektrikli-bisikl...mEN1YLoXuyvoyH_xECcOEkmT5hdis5FwaAs6MEALw_wcB
Neredeyse iki katı fiyat farkı var. 100 TL vergi çıksa dahi, yine ciddi anlamda karım olur.