Yurtdışı Kargo Takip : Ürün şu an nerede ?? Gümrüğe takıldı mı acaba ??
önemli değil banggood hesabınıza girin siparişlerinizden bakılıyor.
önemli değil banggood hesabınıza girin siparişlerinizden bakılıyor.
Allah bilir....ismail aldıoglu' Alıntı:çinden 10 adet boxer aldım. 1 hafta sonra da 2.siparişimi verdim chine post mail ile gelecek ptt teslim edecek. gümrüğe takılır mı? teşekkür ederim .![]()
RC003079225MY nolu kargon Istanbul'a gelmiş. Diğerinden ise ses yok. 1 haftaya kadar ondan da bir haber gelir merak etmeAhmet Turan' Alıntı:Mehmet abi (http://www.trackitonline.ru/) bu siteden sorguluyorum ama bende öyle bir
şey çıkmıyor bir bakarmısınız
''RC003110098MY'' ''RC003079225MY''
sağolun. (Mesajı yeniliyorum)
şu anda sorguluyorum eskiye göre değişik bir şey çıkıyor tam anlamadım bir bakarmısınız.
akan tekin' Alıntı:Arkadaşlar ******** forumda bir arkadaşın yazdığına göre gümrüğe takılan kargoyu almaya gitmiş tc kimlik no ve cep tlf istemişler bunu niye istiyorsunuz diye sormuş yıllık 5 ürün takibi yapabilmek için demiş işi baya sıkı tutmaya başladılar.
Lütfen bir soru sormadan önce INDEKS sayfalarında paylaşılan ya da ilgili bölümlerde SABIT Konu haline gelen konulara bakalım öncelikleAhmet Turan' Alıntı:merhaba , siparişler gümrüğe takılınca % kaç vergi ödüyoruz da ürünümüzü geri alıyoruz?
Bu hiç iyi bir haber değil ne yazık ki :-\ Demek ki bundan sonra daha dikkatli olmak gerekecek. Paylaşım için teşekkürler Akan Beyakan tekin' Alıntı:Arkadaşlar ******** forumda bir arkadaşın yazdığına göre gümrüğe takılan kargoyu almaya gitmiş tc kimlik no ve cep tlf istemişler bunu niye istiyorsunuz diye sormuş yıllık 5 ürün takibi yapabilmek için demiş işi baya sıkı tutmaya başladılar.