Buğra Kabakçı' Alıntı:Nesimi abi bu cc3d'ye cleanflight atıyorsunuz, cc3d 1.10 yüklüyorsunuz sonra aynı naze gibi mi kullanıyorsunuz yoksa farklı bir işlemi var mı bu işin?
Ben bir cc3d ye cleanflight yükledim de çok sorun yaşadım ama sonra farkettim kart bozukmuş
Buğra 4s 2700 Mah ile çalışan . Seninki boyutunda bir quart toplayabilrmiyiz.Buğra Kabakçı' Alıntı:Nesimi abi anladım çok açıklayıcı yazmışsın. Amaaa artık ayarlardan midem bulanıyor görmek istemiyorumminnacık şeylerle nasıl uğraşıyoruz bu kadar yahu
Erhan abi ben 4s 2200 mah kullanıyorum. Uçuş ağırlığım kamera ile birlikte 950 gram, çok ağır :-\. 2700 mahla senin uçuş ağırlığın 1050-1100 gram gibi bişey olur. Buda uçuş karakteristiğini çok fazla etkiler. Abi o pile uygun quad toplarsın ama Buğra abinin quad gibi uçamaz. Benim quadda çok ağır dolayısı ile hızlı ve seri bir şekilde uçamıyor.ERHAN YILMAZ' Alıntı:Buğra 4s 2700 Mah ile çalışan . Seninki boyutunda bir quart toplayabilrmiyiz.
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama uçuyormu? Uçuyor. Çok sağol elimde bir tane sıfır optipower 2700 Mah pil var. dedim belki bi şansım vardır .Berke Karlı' Alıntı:Erhan abi ben 4s 2200 mah kullanıyorum. Uçuş ağırlığım kamera ile birlikte 950 gram, çok ağır :-\. 2700 mahla senin uçuş ağırlığın 1050-1100 gram gibi bişey olur. Buda uçuş karakteristiğini çok fazla etkiler. Abi o pile uygun quad toplarsın ama Buğra abinin quad gibi uçamaz. Benim quadda çok ağır dolayısı ile hızlı ve seri bir şekilde uçamıyor.Ama uçuyormu? Uçuyor. [emoji106]
Buralardayım Mehmet Bey. Biraz yoğundum sadece.Mehmet Kucuksari' Alıntı:Nesimi hocam nerelerdesiniz, neler yapiyorsunuz ? Epeydir ses alamaz olduk sizden ??
Sorma Buğra bende kaşındım. OSD ekleyim diye uğraşırken kart elimde kaldı.Buğra Kabakçı' Alıntı:Nesimi abi anladım çok açıklayıcı yazmışsın. Amaaa artık ayarlardan midem bulanıyor görmek istemiyorumminnacık şeylerle nasıl uğraşıyoruz bu kadar yahu
Erhan o pil için 250 olmaz ama 330 luk bir akrobasi modeli toplanabilir. Berk in kullandığı parçalar kullanılabilir.ERHAN YILMAZ' Alıntı:Buğra 4s 2700 Mah ile çalışan . Seninki boyutunda bir quart toplayabilrmiyiz.
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklımda bulunsun. Pil boşuna durmasını diyorum.Nesimi Sakmak' Alıntı:Erhan o pil için 250 olmaz ama 330 luk bir akrobasi modeli toplanabilir. Berk in kullandığı parçalar kullanılabilir.
Yine de arada bir selamini, gunaydinini Mutlaka bekliyoruz Nesimi hocamNesimi Sakmak' Alıntı:Buralardayım Mehmet Bey. Biraz yoğundum sadece.