Fatihsultanmehmed
Çalışkan Uye
- İlgi Alanı
- Hepsi
Sonuç itibariyle dti'nin üzerinde ki regulatörleri kullanarak, benim sistem hem 3s uçabiliyor, hem 4s. :agreed:irfan buzdağlı' Alıntı:Resimdeki motorlar dys 1806 18 gram. cobra motor 5x4.5 bullnose ile 30 gram aralarinda 12 gram var. 48 gram sadece motor ve proplardan ekle. Fotografta tekbir prop var.
Çin anten kullansan 5gr. Spironet kullansan 10gr.
Ben birde filtre hesapladim pdbde olmasina ragmen. 5 gramda o olsa. Gordugum kadariyla tartida somun vidada eksik. Onlarida kisaltacagin kablolara saysak.
Toplam 420 ediyor iste. Yanlismiyim. Yoksa resimde modelin altinda baska seylerde mi var? Ben gizli olarak sadece immersion 5.8 vtxi gordum![]()
irfan buzdağlı' Alıntı:Zmr az once fpv sistemi ile birlikte bitti.
Uzerinde bu kez farkli olarak aomway 5.8 600mw verici var.
Bu arada diatone pdbnin 5v lineer regulatorunu 4s pille denedim. Kapali ortamda 10dkda bayagi isindi ama yanmadi
Pilsiz ucus agirligi
![]()
Buda serdarin gazina gelip mobiusu taktigim hali ve yine pilsiz ucus agirligi (anteni unutmusum)
![]()
Salih son yukledigim resimde modelde tfr4u goruyormusun. Bir kismi nazein altinda birazida arkasinda.Fatihsultanmehmed' Alıntı:İrfan hocam sana da hayırlı olsun... sattın demek5v regülatörleri denediğim videoyu izledin değil mi ? 4s denemeleri de yaptmıştım, 5v çıkışa sadece naze'i bağlarsan sorun yok, az ısınıyor, receiver'ıda ekledim, el değilmeyecek kadar ısınıyordu.
Sonuç itibariyle dti'nin üzerinde ki regulatörleri kullanarak, benim sistem hem 3s uçabiliyor, hem 4s. :agreed:
Sen kac gram olacak diyorsun? 400 gramin altinda olacak zannediyorsun galibaMusa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:Evet irfan görmediğin şey çok orada 5x4.5 Yerli 4 prop var resimi temsili koydum. daha önce 390 Grm toparladım dedim ama sen hala 420 grm diyon çok kızdım çok...
Aynisi olamaz Serdar bunlari ben topladimMusa Serdar TERZİOĞLU' Alıntı:Tamam işte aynısının 390 gramını toparladım hat da şimdiki quadım aynısı gerci şimdi ağırlığı biraz arttı ama ilk hali pilsiz herşey dahil 390...

Buğra Kabakçı' Alıntı:Konuyla pek alakalı değil ama
http://www.myrcmart.com/rcx-h250cf-pro-3k-fpv-quadcopter-3k-carbon-fiber-barebone-frame-p-8497.html
Bu frame'i kullanan var mı? tasarımı ağırlığı vs çok hoşuma gitti. 1-2 video izledim bayağı da sağlam gibi. Alıcı gözüyle yorum yaparsanız sevinirim![]()
Nesimi Sakmak' Alıntı:Evet arkadaşlar bugün kargocular beni sevindirdi. Yeni PDB miz geldi. Akşama cümbüş var evde.
![]()
![]()
Aletin her yerini ledlerle donatmışlar. Umarım benim frame ile uyuşmazlık olmaz. Bu arada sipariş beklediğimden hızlı geldi. Siparişi veren arkadaşın da ilk siparişi geldi ama hala beklediklerimiz var. Onlar da gelsin daha da güzel bir cümbüş bizi bekliyor. Bakalım 2206 motorlar ile bu alet nasıl uçacak. Şimdiden heyecanlanmaya başladım.![]()
![]()
irfan buzdağlı' Alıntı:Keske bende bu pdbyi alsaydim. Diatone pdb hem beni ugrastirdi hemde istedigim gibi cikmadi valla. Ayrica esc sinyal girisleri ve motor numaralari naze32ye gore degil. Hemde ondeki cikislardan biri board kameranin altinda kaldigi icin kullanilamiyor.
Abi bu pdbde ben tek bir sikinti goruyorum. Pdb uzerindeki esc sinyal cikislarina disi konnector lehimleyip kontrol kartinada straight pin takilinca cok rahat bir sekilde kontrol karti takilip cikarilacak. Cokda temiz olur gayet mantikli ama usb girisi modelin icinde kalacak. Ayar yapmak icin usbyi takmak cok zor olur. Acaba cc3dye gore mi yapmislar bunuda.
Abi birde senden birsey rica edecegim banggoddaki diatone pdb sayfasinda pdbnin milimetrik boyutlari var. Onlarla bu pdbyi karsilastirma sansin var mi?
Sanirim ben bu pdbyide alsam framee uymayacak. Rcxin zmr250 frameini almak gerekecek.